Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szilikon melleket tényleg köbcentiben nézik?
Kérdezőnek nem kell hallgatnia egy bu@ira, nyugodtan műtesse meg, hamarabb megtalálom az igazit, ugyanis a szilikonmellet hamar elkerülöm :)
Minél több a szilikon, annál inkább olyan lánnyal ismerkedek aki nem az, vagyis jó esetben ez csak előny számomra. Tételezzük fel körülöttem van 10 csaj ebből 8 szilikon, akkor máris marad kettő, nem kell végigjárnom mind a 10-et :)
Aki szilikon mellekre bukik az szerintem a bu&zi :) Meg a nővel is van gond aki szilikont csináltat.
A nő természetesen szép. Akinek a szilikon jön be, szóljon, csinálok én is egyet férfiként akkor, és majd oda lesz a szivacsomért? :)
Nem értem a logikát. A mellekben nem az a szép, ha feszes vagy nagy vagy etc. Elsősorban az a lényeg hogy természetes legyen. A többi már csak nyom rajta.
Ennyi erővel varrathatod egy vascsövet a farkam helyére, odalennének érte a nők? :)
Minden mű dolog 2 dolgot bizonyít be:
- > Látens homoszexualitás a férfiak részéről.
- > Csökkent agyi müködés női részről... Pszichológus tud segíteni a problémán, ha valakinek önbizalmi gondja van.
Én nem vagyok meleg, ezért női mellekre bukom ami nem egyenlő két szivaccsal. Sőt egyenest undorító.
Ennyi idiótát...
Lehet szép a kicsi és a nagy is, pont nem erről van szó.
Hanem arról, hogy milyen a kérdező (vagy bárki más) testképe magáról.
Lehet, hogy tényleg nagyon szép, de ha neki kisebbségi komplexusa van a mellei miatt, akkor tök fölöslegesen mondjátok neki, hogy milyen szép a természetes/kisebb mell.
Nekem például kicsit lógnak (nem azért, mert olyan nagyok), pedig még nem is szültem. Ha lenne rá jelenleg módom, simán megműttetnél, és tetetnék be egy kisebb méretű szilikont.
Nekem komoly komplexusaim vannak a mellem miatt, szóval átérzem, ha valaki ebben a cipőben jár.
És ha valakinek van rá módja, hogy ezen változtasson, akkor hajrá!
Amúgy butaság, hogy a szilikon mell undorító. Én is azt hittem régebben, hogy a kinézetéről meg a tapintásáról is ordít, hogy mű, de nem igaz. Egy a lényeg, a méretekkel nem kell nagyon elszállni, tehát ha valakinek A-s melle van, az ne pumpáltassa fel D-sre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!