Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Ki mekkora péniszt élvez a legjobban?
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 23:58
1/18 anonim válasza:
én a mostani páromét élvezem a legjobban 19 cm :)
19/L
2/18 anonim válasza:
Jovore husz lesz a husz centiset fogja szeretni a legjobban
4/18 anonim válasza:
Meddig tudja berakni azt a 19 centimétert?
5/18 anonim válasza:
18cm.Én birom.
18/L (Nem kell privát!)
6/18 anonim válasza:
# 4: Bennem már volt 23 centi is tövig. A hüvely ugyanis nagyon tud nyúlni, ha megfelelően viszonyulnak hozzá...
7/18 anonim válasza:
A kérdésre is válaszolva: nálam abszolút nem méretfüggő, hanem partnerfüggő. Ha jól használja, akkor átlagossal is nagyon tudom élvezni a szexet. Nem érzek jelentős különbséget vastagságban sem (én szűk vagyok, szóval ugyanolyan szoros érzés a vékonyabb, vagy a vastagabb pénisz is számomra).
Szóval nálam teljesen a farok tulajdonosától függ, hogy mennyire élvezem vele.
8/18 Gordon70 válasza:
gratulálok feltolta a méhedet a gyomrod helyére, hülye idióta
9/18 anonim válasza:
Széltében igen,de hosszában hová tud nyúlni?Ezt nem tudom elképzelni.A hossza az vagy befér vagy nem.Lehet,hogy benned elfér,én elhiszem.
10/18 anonim válasza:
6-os ezt gondold át még egyszer! Széltében tud nyúlni, na de hosszában? Ennyi erővel akkor egy fél méteres rudat is fel elhet tolni kellő odafigyeléssel? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!