Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy csajjal szexkapcsolatba menni?
Legyél őszinte vele és legyél meggyőző az ágyban.
Nem kell ide barátság csak bizalom meg az hogy megérje veled szexelnie.:D
18/L
Egyetertek az 5ossel. Ha vkinek belefer ilyen kapcsolat akk ha bejossz neki belemegy. Ha erkolcsileg nem tartja jonak soha nem veszed ra:P
En pl par hete nemet mondtam egy sracnak de most belementem egy szexkapcsba. Egyenenkent valtozo
Na akkor elmesélem ,hogy nálunk hogyan is alakult ki ez az egész szexkapcsolat.
Kisebb városban élek tehát szinte mindenki ismer mindenkit,így ezzel a fiúval is egész régóta ismertük már egymást,bár ilyen haveri viszonynak sem volt mondható a miénk. Ha összefutottunk eldumálgattunk,de ennyi.
Aztán kezdődött a buliszezon és szinte minden buliba kavartunk,de tudtuk,hogy se ő se én nem is szeretnénk kapcsolatot. Egy ilyen jól sikerült buli után nála kötöttem ki és megtörtént aminek megkellett történnie. Másnap megbeszéltük,hogy ez inkább maradjon titok. Azonban mivel már az első alkalommal sikerült eléggé egymásra hangolódnunk ezért megbeszéltük,hogy nem kéne ennyivel elintézni a dolgot (meg amúgy se vagyok az egyéjszakás kalandok híve-nem is volt-) és így ennyi lenne a történet.
Tehát ha megvan köztetek a kémia és a lánynak olyan a felfogása amivel képes egy szexkapcsolatban élni akkor simán összefogod hozni,ha meg kicsit romantikusabb,érzelmesebb a lány akkor neccesebb a dolog,mert egy szexkapcsolat inkább a bizalomról szól,mintsem az érzelmekről és a kötődésekről.
Figyelj egy próbát megér. És mi van ha elmondja másoknak?Semmi. Mivel te vagy a fiú így simán kidumálod,és a kutya se fog téged cinkelni. Ha te lennél a lány akkor már hamarabb kapnál ezért kellemetlenebb jelzőket másoktól,de így gyakorlatilag nincs mitől tartanod-csak a visszautasítástól.
Szerintem érdemesebb egy buliba bepróbálkoznod ahol alapból kicsit oldótabb már a hangulat. Persze nem akkor mikor magáról nem tud a lány..de gondolom ezt te is tudod.
Ha pl suliba jött volna hozzám ez a srác ezzel az ötlettel akkor valószínűleg elhajtom a **** és elkönyvelem egy tapló parasztnak. Szóval hiába tudtam,hogy benne lennék vele egy ilyen kapcsolatban a tálalás azért nem mindegy :)
Majd írj,hogy hogy alakult a történet. Hány évesek vagytok amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!