Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legkielégítőbb pénisz méret?
Átlag a legjobb? Vagy esetleg a nagyobb? Én a 15ösömmet kicsinek érzem mert sokan mondják hogy jó az de azért mégiscsak a 18 a tökéletes. Erre csak annyit, hogy kösz...
Tehát elmegy az átlag de ha lehet akkor inkább nagyobb legyen. Igaz?
Nem a méret számít, hanem hogy hogyan bánsz vele. Hiába van valakinek nagy farka ha nem tud bánni vele. Kisebbel ugyanolyan orgazmust lehet szerezni.
Egyébként a legideálisabb 15- 20 között van.
Ez kb. olyan, mintha mi nők azt mondanánk, hogy most már mondják meg végre a férfiak, hogy melyik az ideális mellméret, mert egyszerűen nem lehet rajtuk kiigazodni. :-)
Ha én itt leírom, hogy nekem mekkora az ideális pénisz méret, akkor többnyire kapok pár privátot olyan férfiaktól, akik nagyon keveslik, ezért vagy megkérdezik - a többség udvarias, kulturált hangnemben - hogy komolyan írtam-e, illetve vannak, akik megpróbálnak meggyőzni arról, hogy nem, nem annyi a SZÁMOMRA ideális, hanem nagyobb. :-))
A 18 a legjobb.De csak ha vastag.
18/L
a punci is olyan mint a ruha méret, valakinek XS valakinek XXL. Sajnos nincs a fejükre írva.
Az átlagos méret a nők 99% tökéletes. (mondjuk 15-17cm)
18 cm már fájhat néhány nőnek és nem minden póz jó vele.
Figyelj, az a bizonyos pont amit el kell érned az olyan 10-12 centire van a bejárattól. Azt kell elérni és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!