Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek hogy ne bantson...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne bantson testileg?

Figyelt kérdés

Lassan egy eve jarok a baratommal, elotte negy evig interneten beszelgettunk napi szinten orak hosszat. Amikor talalkoztunk akkor derult ki hogy eloben is ugyan olyan jol kijovunk. O kondizik kuzdosportolt es jelenleg triatlonozik, nagyon eros. En ezzel szemben kicsit torekenyebb alkat vagyok, olyan nagyon hu de eros se vagyok meg semmi uszom jogazom sportolas gyanant.

Amiota egyutt vagyunk azota csinalja hogy megszorongat amikor megolel hogy vegigropog a gerincem, ezt kovette hogy a mellemet meg a fenekemet nagyon erosen markolja meg, es gyakran foltos marad a combom is... Amikor szexelunk is gyakran okoz nekem fajdalmat, egyszer olyan lendulettel huzta szet, hogy elrepedt a popsijaim kozott a bor es omlott belole a ver. Amikor oralisan csinaltam neki ugy ranyomta a fejem hogy a sajat fogammal szakitottam fel a szamat es akkor is verzett...

Amikor ilyesmi tortenik vagy szolok mindig elkezdi, hogy nagyon sajnalom cica soha tobbet nem fog elofordulni es hogy nem tudna nekem szandekosan fajdalmat okozni soha. --> Akkor miert teszi megis? Nincs tisztaban a sajat testi erejevel? Miert dominal ennyire ha soha nem kerdojeleztem meg a ferfiassagat vagy dominanciajat? Aki ilyen az tud rajta valtoztatni? Miert kezel engem a sajat tulajdonanak, ha kozben azt mondja hogy egyenrangu felkent tekint ram?

Mar most vannak a mellemen olyan foltok amik nem mulnak el egy het utan. Kiszolgaltatottnak erzem magam a vedelmeben amit elvezek is egyszerre, es raadasul nem akarom elvesziteni mint legjobb baratot se...

Mit lehet ilyen helyzetben tenni? Volt mar valaki hasonlo cipoben? Aki ilyen az csak egyre rosszabb vagy kepes raebredni hogy rosszat tesz?

2015. júl. 19. 23:27
 1/9 anonim válasza:
100%
Milyen hülye gyerek ez, ez nem normális elkenném a száját egyszer észhez térne
2015. júl. 19. 23:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Gondolom nem direkt csinalja, en parom is ilyen. Nem erzi, hogy mikor okoz ilyenekkel fajdalmat hogy cici/popo fogas, olelgetes. Neha ugy erzem, lemarja a hust rolam, ahol megfog, sokszor vagyok kek zold foltos. Mindig bocsanatot ker, es latszik is hogy sajnalja, megutni soha nem utott meg es soha nem tenne ilyet, mert ezeket a nekem fajdalmas dolgokat sem direkt csinalja. Esetleg leultethetned es elmagyarazhatnad neki,hatha segit. Lehet h tobb koros meccs lesz, de ne add fel.
2015. júl. 19. 23:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, mekkora paraszt! Tényleg ez kell neked? Egy boxzsák akarsz lenni? Képzelem mennyire sajnálja. Két percig. Aztán mehet a kék folt.
2015. júl. 19. 23:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Várj csak, amíg felidegesíted valamivel és a nyakadat is megszorongatja. Komolyan, miért vagy még vele?
2015. júl. 20. 00:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Cica a pasid nem ugy tekint rád,mint egy nõre,hanem mint egy vas darabra.En dobnám, mert késõbb még rosszabb lesz, hogy ti nõk miket eltürtök?!
2015. júl. 20. 00:05
 6/9 anonim ***** válasza:

:D :D

Nem tudlak sajnálni.

2015. júl. 20. 01:34
 7/9 anonim ***** válasza:
45%

Nem értem mi a gond?Mindig kigyúrt domináns pasit akartok,ha+ megkaptátok...

Ui:Ha már nem birod,szakíts!

2015. júl. 20. 04:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Itt egy kicsit mélyebbre kéne ásni. Hogy miből gondolod, hogy elfogadható (és férfias?) dolog hogy így bánnak egy nővel. Nála is és nálad is el kéne ezen gondolkozni. Mik a szülői minták? Apu nem verte kék-zöldre a családot valahol?
2015. júl. 20. 10:22
 9/9 A kérdező kommentje:
attol annyira nem felek hogy eldurran az agya mert nem olyan termeszet de tenyleg megtehetne.... es felek is ettol. igazabol nem azert irtam ki a kerdest hogy barki sajnaljon, mert en ugy erzem hogy akkor lennek sajnalatra melto ha nem latnam a problemat nem tudnek, akarnek rajta valtoztatni. az en csaladi hatteremben a szuleim soha meg csak nem is vitatkoztak ezert is valtak el... ot meg par honapos koraban elhagyta az edesapja, ez lehet trauma szamara vagy nem tudom...
2015. júl. 20. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!