Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
172 cm magassággal lehet egy férfi szexuálisan vonzó?
Vagy ez minden lányt, nőt taszít?
Kort és nemet írjatok! Előre is köszi!
18/f
én 172cm vagyok, barátom 175, de sosem zavart, hogy szinte ugyanolyan magasak vagyunk :D ráadásul fiatalabbnak néz ki, mint én :Dszerintem az alacsonyabb srácok sokkal aranyosabbak
16L 21F
Szia ! :)
161 cm , 17 eves lany vagyok (kivalo onbizalommal) jo csajnak tartanak en is magam , az hogy 172 cm vagy tokeletes iigen en a magas pasikat szeretem ,de te is pont jo vagy ! Legyel jofej , ne latszodjon rajtad h ez teged zavar (nezavarjon) mert azt eszre vesszuk es , ha latszik h nemzavar az fonyeremeny .imadom ha egy sracnak van onbizalma . Tehat jo az a 172 cm. :)
James Dean 170cm volt mégis oda voltak/vannak érte a nők :D
Amúgy nem, én 170 vagyok, és inkább az a lényeg, hogy ne legyen sokkal alacsonyabb, ha kb egy magasságba vagyunk az nem érdekel :)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!