Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 172 cm magassággal lehet egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

172 cm magassággal lehet egy férfi szexuálisan vonzó?

Figyelt kérdés

Vagy ez minden lányt, nőt taszít?

Kort és nemet írjatok! Előre is köszi!

18/f

2015. júl. 19. 21:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

én 172cm vagyok, barátom 175, de sosem zavart, hogy szinte ugyanolyan magasak vagyunk :D ráadásul fiatalabbnak néz ki, mint én :Dszerintem az alacsonyabb srácok sokkal aranyosabbak

16L 21F

2015. júl. 19. 23:30
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nem is kéne magasabb 169 vagyok és frászt kapok a magas pasiktól. Valószínűleg mert iskolás koromban egy magasabb srác rám hozta a szívbajt, nem akart ő rosszat csak valahogy mégis rosszul jött ki. De a lányok többsége viszont tény, hogy a magas férfiakat szereti. (Nem azért, hogy elszomorítsalak. :D)
2015. júl. 20. 01:40
 13/16 Pogány Zsuzsi válasza:
Állatira nem a magasságon múlik az ilyesmi.
2015. júl. 20. 08:36
 14/16 anonim válasza:

Szia ! :)

161 cm , 17 eves lany vagyok (kivalo onbizalommal) jo csajnak tartanak en is magam , az hogy 172 cm vagy tokeletes iigen en a magas pasikat szeretem ,de te is pont jo vagy ! Legyel jofej , ne latszodjon rajtad h ez teged zavar (nezavarjon) mert azt eszre vesszuk es , ha latszik h nemzavar az fonyeremeny .imadom ha egy sracnak van onbizalma . Tehat jo az a 172 cm. :)

2015. júl. 20. 13:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Exem 167 cm volt. Egy pillanatig se zavart, imádtam...
2015. júl. 20. 14:07
 16/16 anonim válasza:

James Dean 170cm volt mégis oda voltak/vannak érte a nők :D

Amúgy nem, én 170 vagyok, és inkább az a lényeg, hogy ne legyen sokkal alacsonyabb, ha kb egy magasságba vagyunk az nem érdekel :)

25/L

2015. júl. 20. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!