Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiatal férfi hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiatal férfi hogyan lehet boldog, ha esélye sincs szexuálisan vonzó nőkkel kapcsolatot kialakítania?

Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 22:17
1 2
 1/11 TallandThin Boy ***** válasza:
Rengeteg dolog van még ami boldoggá tehet. Sport, barátok, zene, meditáció..
2015. máj. 4. 22:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem gyakorizik... hidd el, egyből megugrik az.. életben töltött időd..
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
Már megint ez a sírás-rívás... Ne az esélyeit becsülgesse, aki akar valamit, hanem érje el. Ha van célod, akkor ne kerülgesd, hanem vágj neki. Ennyi
 4/11 anonim ***** válasza:
Az esélyét saját maga rontotta a nullára. Ha vonzó lányt akar, akkor elkezdi fejleszteni magát.
2015. máj. 4. 22:19
 5/11 A kérdező kommentje:

"Sport, barátok, zene, meditáció.."

Engem ezek a dolgok is csak addig tettek boldoggá, amíg azt hittem, hogy a kapcsolati rész is eljön idővel.

2015. máj. 4. 22:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem. Ez nem így van... XD Aki várja, hogy valami majd eljön, ha nem teszünk érte semmit, az várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön.

A párkapcsolatért komolyan meg kell dolgozni, mint bármi másért. Sőt, maga a párkapcsolatban való élet is megpróbáltatásokkal jár. Szóval erre fel kell készülni, bele kell tanulni, stb. Ez nem olyan, hogy elfoglalom magam valami mással, aztán majd jön magától ez is...

Sohasem késő elkezdeni komolyan nekiállni a dolognak. Hajrá! ;)

2015. máj. 4. 22:31
 7/11 anonim ***** válasza:

6-ost kiegészíteném annyival,hogy nem is biztos hogy érdemes belekezdeni.

Attól függ hogy helyesnek születtél vagy sem.Ha igen,akkor úgyis könnyű,ha nem,akkor meg bármit csinálsz érte,úgyse jön össze semmi.És ez tapasztalat.

Hiába küzdöttem én bármennyit érte,hiába fejlesztettem magam,mivel nem helyesnek születtem,így alapból esélyem sincsen a nőknél...

2015. máj. 4. 23:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Csak nekem furcsa a 7-es és a hozzá hasonlók hozzáállása? Mintha az ismerkedési szakaszban megállna az élet. A párkapcsolat is olyan mint az egyetem. Nem bekerülni nehéz hanem benn maradni. Komolyan itt sokan úgy írnak mintha az előnyös megjelenésű emberek kapcsolata wonderland lenne. Az hogy nekik is lehetnek gondjaik vagy, hogy ugyanúgy dolgozniuk kell a kapcsolaton csak nekem tűnik evidensnek? Úgy értem mind emberek vagyunk. Mindenkinél vannak problémák és minden kapcsolat folyamatos ápolásra szorúl.

Hogy a kérdésre válaszoljak, kérdező ha magad se hiszed el, hogy lehet vonzó barátnőd akkor veszett fejsze nyele, szerintem itt a hozzáállással van probléma. Úgy tekintesz a vonzó nőkre mint elérhetetlen valamikre pedig ők is emberek és ők sem rózsaillatot hagynak maguk után a Wc-be.

2015. máj. 5. 08:32
 9/11 anonim ***** válasza:
6,8: Ment a giga pacsi! 7:Neked nem érte meg, másnak megérheti, szerintem te pont nem tanultál semmit...
2015. máj. 5. 12:15
 10/11 anonim ***** válasza:

8-as.

Lehet,hogy furcsa,de élettapasztalatból írtam.Hiába írhatnék én kamu szövegeket ugyanúgy,ahogy mások teszik.De minek? Segítő szándékkal írtam ide bármennyire is hihetetlen,csak nem szeretném,hogy ugyanazt az utat ő is végigjárja,és végigszenvedje,mint amit én.

Felőlem beleeshet ugyanabba a hibába,és csinálhatja.

Ja és nem ismerkedési szakaszról beszélek,egy randira de még csak közel kerülni sem tudok nőkhöz,mivel alapból 1 másodperc alatt elküldenek a búsba,meg sem akarnak ismerni,EGY sem.És nem vagyok csúnya sem,átlag kinézettel rendelkezem,ápolt vagyok magamra.

Szóval átlagosként bekerülni sem lehet manapság már kapcsolatba,nemhogy még megtartani...

9-es.

Igen lehet megéri,leírtam milyen feltételek mellett.De ha az nincs meg,akkor úgyis a levesbe kötsz ki...

Én sajnos tapasztaltam nagyon sok rosszat,és semmi jót.

Megaláztak,kinevettek,durván visszautasítottak,pedig semmi rosszat nem mondtam nekik,és kulturáltan közeledtem a nőkhöz mindig.

Az elején én sem így álltam hozzá,mikor anno elkezdtem.Olyan 8 éve nagyjából.Akkor még én is hittem a mesékben,aztán a valóság megtanította,hogy egyáltalán nem úgy van... :)

2015. máj. 5. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!