Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen a nagy mell volt a felkapott most már miért nem?
De egyébként sem volt ez ilyen divat, pl. én és a baráti köröm is többségben kismell pártiak vagyunk pedig 25 évesek már elmúltunk.
Csak hogy értsd, 1 haveromról tudom hogy nincs ideálja mellre, lehet nagy vagy kicsi. Többiek mind kis mellű nőkre mondjuk azt hogy "nézd már, milyen szexi".
De biztos van ugyanilyen társaság aki a nagy mellekért van oda.
Egyébként picit furcsának érzem a kérdést... mintha meg akarnád változtatni a férfiak véleményét. Sosem értettem egyébként hogy van egy nő, nagy mellekkel pl. és azt gondolja hogy minden pasi utána fordul, mert tételezzük fel hogy tényleg 10/10 de ettől még nekem nem biztos hogy bejön, sőt lehet meg se dugnám adott esetben.
Ekkor jön az hogy nézd már, ott egy bu&i. Közben meg nem. Egyszerűen nem kell minden pasinak megfelelnie, és nem is tud. Nincs olyan nő a világon szerintem aki 10-ből legalább 5 pasinak megfelelne. És ez így rendjén is van.
Az más kérdés hogy 10-ből 8 lehet megdugná, de aki úgy tényleg értékelné azt ami az kevesebb mint az 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!