Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mell kis probléma, kis farok nagy probléma?!
Szerintem kis mell nagy probléma, kis farok nincs probléma.
Akkora mellem van, mint egy 14 éves kislánynak... Az ikreimre csak egy pedofil tudna felizgulni.
Kis mell nem probléma, kis farok probléma... :D
F
mi számit kicsinek ?
#1 : a kis farok komoly lelki eredetü problémák alapját képezi ahogy a kis mell is. Bár szerintem nem a ló meret meg a G s légzsákok számítanak, aki ezt mondja az sekélyes mint az állat
Semmi szexi nincs a felsőtestemben! Ahogy múlnak az évek, egyre kisebbek lesznek. B kosaras vagyok, de a melltartóban inkább több a szivacs, mint a hús.
De legalább seggem van. Így nem néznek fiúnak ha a fejem nem látszódik...
Vonalzón most magamhoz mértem ott lenn azt a 12 centit. Hát szerintem nem kicsi az...
Én nem értem a férfiaknak ezt a nagy problémáját a farokméret körül. Amikor az utcán sétálsz nem látszik, ha meg egy olyan nővel fekszel le, aki szerelmes beléd, nem fogja érdekelni.
A mell az más kérdés, mert már ránézésre is látszik. De ez is szerintem akkor probléma, ha egyéb önértékelési problémái vannak a lánynak. Nekem kicsi mellem van, de magas vagyok, szép hosszú lábakkal, hosszú derékkal, mindig volt pasim, nem érdekelt a mell téma. Nyilván aki a telt lányokat szereti, nem kezd velem, de azért még így is bőven van választék.
Egy ismerősöm pasija nekem beszólt egyszer:
-Egy ilyen kismellű nővel, mint te, nem tudnék mit kezdeni az ágyban, úgy érezném, hogy egy gyerekkel szexelek. Nálam a nő a nagy melleknél kezdődik.
Kicsit ledöbbentem, mert soha még csak nem is céloztam rá, hogy érdekelne a pasi. Meg is mondtam neki:
-Nálam meg a férfi 180 cm-nél kezdődik, szóval n e aggódj nem vagyok rajta a te várólistádon.
Na, még én voltam a bunkó.
Mivel a srác 160 cm, és biztos vagyok benne, hogy ez nála állandó problémája az egójának, elvörösödött, azóta utál. Minek köt belém? Úgy kell neki. Viszont engem azóta sem zavar, hogy kicsi a mellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!