Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasim, és egyszer arra keltem fel hogy teliverte az arcom, ez normális?
kinek mi a normális
(bár ez szerintem nem az :D)
Ebben az esetben nekem csak volt egy pasim..:D
Kérjen meg ébren, ne alvás közen csináljon velem ilyet.
18/L
A pasid se normális, meg te sem.
25/F
Nagyokosok, tudnátok, mennyire jót tesz ez az arcbőrnek. Bizonyos magas tisztségben lévő nők valahol direkt azért gyűjtötték be az "anyagot" a férfiaktól, hogy az arcukra kenjék, mert jót tesz.
Persze gondolkodni, azt luxus.
#7, az, hogy a sperma jót tesz az arcbőrnek, urban legend. Érdekes, sose hallottam pasiról, aki recskázás után az arcára kente volna.
Másrészt meg ha a legdrágább arcápolóval, de akár folyékony arannyal kenegetne miközben alszom, ha az az én akaratom, vagy tiltakozásom ellenére történik, akkor nekem innentől kezdve felejtős lenne a történet. A lényeg az, hogy itt valaki kihasználta a másik ember védekezésre, vagy akaratnyilávánitásra képtelen állapotát.
én se tennék ijet
de ojan volt már hogy mesztelenűl aludt és hátulról oda lopózva betettem neki
egy darabig simogattam vele lent de mikor már jó nedves volt akkor muszáj volt betenni
a végére kellt fel mikor orhazmust érzett
többször is volt ijen
aludt végig mikor felkellt jólérezte magát nagyon
azóta bugyi nélkül alszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!