Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, érzitek, amikor egy nőnek orgazmusa van?
Figyelt kérdés
Masztizásnál szoktam érezni, amikor elkezd lüktetni, és ritmikus összehúzódik. Ezt ti is érzitek?2015. júl. 19. 01:08
1/22 Noren1989 válasza:
Igen, mert akkor nekünk is nagyon jó.
25/F
2/22 anonim válasza:
Imadom mikor rajtam ulve eli at a gyonyort :-)
3/22 anonim válasza:
Az első kettő csak szűz lúzerek. Nem érezzük, de nem is érdekel hogy colt-e, vagy nem volt-e neki.
4/22 anonim válasza:
Lehet hogy csak te nem erzed harangozol mindenkiben a cernametelteddel xd
5/22 anonim válasza:
én jobb szeretem hallani :)
nincs is annál jobb mikor egy nő hangosan élvez el
6/22 anonim válasza:
Egy kicsit lehet érezni, de nem olyan intenzív. Inkább csak a reakciókból lehet leszűrni.
7/22 Noren1989 válasza:
#3, neked már szorított rá csaj a f_rkadra?
8/22 anonim válasza:
Amikor rászorít a hüvelyével a répámra. Ahw, fennséges. :P
9/22 anonim válasza:
"Nem érezzük, de nem is érdekel hogy colt-e, vagy nem volt-e neki."
Ha nem érzed, akkor még nem sikerült hüvelyi orgazmust okoznod egy nőnek.
"Az első kettő csak szűz lúzerek."
Nem lehet, hogy fordítva? :-)
10/22 anonim válasza:
a női orgazmus nem ott derül ki, hogy a nő hangoskodik, vagy hüvelyrángás ritmikus mozgás történik stb. Ezek megjátszható dolgok.
De a női orgazmusnak vannak más biztos jelei, amit eleve meg sem lehet játszani, vagy ha igen is, a nő sem gondolja hogy a srác arra figyel.
De tény hogy ezeknek a jelekről talán a férfiak pár %-nak van tudomása róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!