Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Noi333 kérdése:
Pasik! Van olyan akit nem vonz hogy kinyalja a párját? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
2015. júl. 18. 23:17
1/17 anonim válasza:
nekem nincs ilyen egyetemes nem vonzódásom. Inkább, higéniától függ, szóval ja.
Egy dzsungelt nem szívesen nyalnék, meg ilyenek. Bár valoszinűleg össze se jövök olyan lánnyal aki ilyen.
3/17 anonim válasza:
Egy, kettő, három, te vagy az én párom.
4/17 A kérdező kommentje:
Hát hogy konkrét példát mondjak 25/nő vagyok. Mi a párommal mindig figyelünk a higiéniára leginkább csak fürdés után vagyunk együtt. Mindig csupasz vagyok amit szeret is.... De még nem nyalt ki orgazmusik pedig 10 éve vagyunk együtt.....
2015. júl. 18. 23:23
6/17 RRR válasza:
ülj a szájára és hajrá
annál jobb nincs is,mint amikor a nyelvem hegyén orgazmusa van a nőnek,akár többször is
7/17 anonim válasza:
A 10 évből nyugodtan levonhatsz olyan 4 évet. Azért 15 évesen jó, hogy nem nyalt ki már.
8/17 A kérdező kommentje:
Jó jó értem én.... Amúgy is 1 éve vártunk vele mert fiatalka voltam ő idősebb 8 évvel... De akkor is csak kérdeztem...
2015. júl. 18. 23:29
9/17 A kérdező kommentje:
1 évet *
2015. júl. 18. 23:29
10/17 anonim válasza:
Orgazmusig? Az akár 40 perc is lehet. Utána 3-4 napig beszèlni se tudna a nyelvzsinbadása miatt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!