Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi, aki heteronak tartja magát, de fantáziál (t már) arról, hogy egyszer pasival csinálja?
Az is igennel válaszoljon, aki a valóságban képtelen lenne azonos neművel kipróbálni, de fantáziált már erről, és felizgatta a dolog.
- Ez nem egy burkolt felkérés, csak kíváncsi vagyok
- Őszinte válaszokat kérek, úgyis névtelenül megy, nincs mit szégyellni
-
Konkrét szexről nem fantáziáltam még pasival (nem is vonz a dolog), de egyéb, lightosabb dolgokról már igen.
21/F
Ez érdekes, mert soha nem tudnám elképzelni, hogy férfivel járjak, vagy éljek. Azt sem, hogy férfit seggbe dugjak vagy engem dugjon seggbe egy férfi, kifejezetten taszít még a gondolat is...
Viszont arról már fantáziáltam, hogy egy hozzám hasonlóan jó testű, jóképű fiúnak kigombolom a nadrágját, számba veszem a farkát, árzem ahogy lüktet a számban és élvezésig szopom, majd lenyelem a spermáját, vagy ugyanez, csak engem szopnak, vagy 69-ben csináljuk. De mindehez min. 8-9/10-es pasinak kellene lennie. 32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!