Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ázsiai nő teherbe eshet egy európai sráctól?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja megismerkedtem egy csinos ázsia nővel a kínai ruházati boltban.Egy szó mint száz nem védekeztünk.
Ő 36 én 24
Azóta nemtalálkoztam vele,de azért motoszkál bennem,hogy egyáltalán biológiailag lehetséges-e,hogy terhess legyen?
2015. júl. 18. 11:21
11/19 anonim válasza:
Szerinted a félvérek hogyan születnek?
12/19 A kérdező kommentje:
Félvérek?
Mint a sárvérűek( Harry Potterben)
:D
2015. júl. 19. 11:48
13/19 anonim válasza:
Komolyan kèrdezed?Még negyedikes koromban az osztálytársaim is tudták hogy egy ázsiaitól és egy európaitól is születhet egy gyerek.
14/19 anonim válasza:
A kérdés maga az nem ér annyit, hogy válaszoljak!,
de egy csinos, kis fiatal ÁZSIAI lánnyal én is szívesen megismerkednék...
15/19 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm egyszer azt kérdezte tőlem, a japán nők is 9 hónap után szülnek? :)
16/19 Darwel válasza:
És a ló is a szamártól, így lesz az öszvér :)
Azért vannak kivételek : lódarázs, kecskebéka stb :) :) :)
17/19 anonim válasza:
Ha már az állatok szóba kerültek, kár, hogy a nők azoktól nem tudnak teherbe esni. Pedig ha működne, én kipróbálnék párat, például majommal, kan kutyával, csődör lóval... :D És most nem is az aktus miatt, mert olyan videót lehet találni így is, ha nagyon akarsz, hanem hogy a kísérletben résztvevő nők milyen utódokat szülnének nekik. ;)
18/19 anonim válasza:
Nem, mert nem egy azon faj egyedei.
19/19 anonim válasza:
tudod a spermanak van egy nemzetkozi trukkje > barmilyen not teherbe tud ejteni aki alkalmas ra :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!