Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni, hogy ne kalandozzak el szex közben?
Tulajdonképpen nem csak szex közben szoktam elgondolkodni, hanem már előjáték közben is. Sajnos szokásommá vált, hogy figyelek a külső tényezőkre pl:ugat a kutya, elment egy kocsi az utcában, becsapódik az ajtó, és ilyen dolgokra... Egyszerűen nem tehetek róla, meghallok egy hangot ésmár máshol jár az eszem, és nem tudok arra figyelni, hogy élvezzem a dolgot! :( A mostani párommal nincs gond, szerelmes vagyok, szeretem és fordítva is így van, próbál mindent megtenni, de sosem volt még orgazmusom. :( Az előző párom viszont egy negatív élmény volt nekem, vele tipikusan ugy éreztem magam, mintha egy karácsonyi tömött liba lennék, sajnos nekem ő volt az első.
Tanácsokat szeretnék kérni, hogy hogyan koncentrálhatnék rá fejben a dologra. Olyan válaszokat nem szeretnék, hogy cseréld le a partnered, mert ő valóban mindent megtesz, hogy orgazmusom legyen, de itt szerintem velem a gond! Esetleg forduljak szakemberhez(vagy forduljunk?) Valami ötlet?
Ja, 2éve vagyok együtt a párommal, 19-L vagyok, ő 21. Köszönöm a segítő válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!