Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek előfordulhat, hogy újra divatba jön majd a dús női szeméremszőrzet?
Tehát mint ahogyan ezeken a 60-70-es évekbeli vintázs nudista szépségversenyen készült képeken látható
ahol a hölgyek még büszkén pózoltak a lábuk között éktelenkedő bundával.
Tini koromban, ami a 90-es évek legelején volt, még nem volt divat az intim borotválkozás a lányoknál. Láttam több lányt is, és láttam igazán dús szőrzetet is. Akkoriban mi fiúk úgy éreztük, hogy akinek dús punciszőre van, az már érett lány, azzal érdemes kezdeni, akinek meg alig volt, az meg még fejletlen kislány.
Bár a hónalj borotválása akkor már ment, azért sokan azt sem borotválták, sőt, lábat sem borotváltak azok, akiknek még nem volt kapcsolatuk. Jártam olyan 17 éves lánnyal, aki lábát sem borotválta csak ha ment a strandra.
És miért nem volt ez akkor undorító? Mert akkor még nem voltak olyan befolyásoló tényezők mint manapság (internet, reklámok), így az igazi szépség a természetes szépség volt. Ha egy szép lány szőrös volt, akkor a szőrrel együtt szerettük, mert az is ő volt, hozzá tartozott. Ha egy szép lányt csak csupaszon szeretünk, akkor valójában nem is szeretjük, hiszen kifogásaink vannak. 38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!