Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek előfordulhat, hogy újra divatba jön majd a dús női szeméremszőrzet?
Tehát mint ahogyan ezeken a 60-70-es évekbeli vintázs nudista szépségversenyen készült képeken látható
ahol a hölgyek még büszkén pózoltak a lábuk között éktelenkedő bundával.
remélem
mert én szerettem, a 90 es évek elején még nálunk se tartották gáznak csak azóta benyomult a sok borotvacég:)
Honnan fogjuk tudni amikor éppen divatba jött? Ez olyan dolog ami csak akkor látszik ha szexelsz a nővel, és akkor is csak az a két ember tud majd róla hogy a lány puncija szőrös, és nem csupasz...
Én amúgy is független vagyok a divattól. A barátnőm mindig meghagyta szőrösen, mert nekem az tetszik, úgy nőies.Neki pedig kényelmes, nem vagdosta szét magát, nem szúrt.
Remélem!
Ez az !!! Vissza az időben! Woodstocki fesztivál! Jó zenék, sör, fű, szőrös puncik, minden, ami kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!