Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok voltatok olyannal akinek túl nagy volt a szerszáma és ezért rossz volt a szex, de aztán megszoktátok és jó lett?
Azért kérdezem mert a jelenlegi barátnőmmel egyszerűen nehezen boldogulunk, túl szűk és fáj neki (meg hát nekem is) de csak azért is akarja csinálni, csak hát nem nagyon indul be a dolog soha és mindig kézzel kell befejezni.
Szóval tudni szeretném hogy javul-e a helyzet vagy mindkettőnk érdekében álljunk odébb?
Mi is így vagyunk a barátommal, idő volt, mire összeszoktunk, az elején fájt, mert nem csak hosszú, de nagyon vastag is az övé, de nagyon odafigyel rám, folyton kérdezi, hogy jó-e, az elején lassan kezdi, meg csak "pihenteti" bennem és utána gyorsul be. Én is igyekszem nagyon, igyekszünk mindenféle pózt kipróbálni, ahol nem tud teljesen bemenni stb.
Nem tudom, mennyire fog változni a dolog, szerintem kölcsönös odafigyeléssel és türelemmel meg lehet oldani a dolgot, te tudod, hogy fontos-e neked annyira a lány, hogy vele próbálkozol, vagy igazából mindegy, kivel csinálod, mert utóbbi esetben tényleg jobb, ha más partnert választasz.
Nekem is volt ilyen a kapcsolatunk elején, fokozatos egyre jobban tolta be és így teljesen hozzászoktam a mai napra :) neki is elég vastag és hosszú :)
19/L
Most olvasva ezeket a kommenteket, igazan elgondolkodtato, hogy mi, atlagos meretu sracok, miert is irigyeljuk a nagy meretu sracokat?
Nekem sosem volt nehez egy lannyal osszeszoknom, viszont mind nagyon elvezte az elejetol fogva! Hm. Erdekes ez a meret tema
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!