Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felek hogy valami rossz tortenne, lehet bole baj?
A baratnom vekony es alacsony nagyon hozzam kepest es vadabban nem merek szexelni vele nehogy vmi baja legyen...
O mondja hogy nyugodtan nem fajna neki,de nem hiszem el hogy nem faj neki amikor akkora erovel csinalom..
190cm/f 150cm/l
Ez inkább attól függ, hogy neked mekkora a farkad.
Ha 190 centi vagy, 10 centis farokkal, nem kell aggódnod.
De mivel feltetted a kérdést, gondolom odalent is nagy vagy. :D
Én is pici vagyok, és sajnos neekm is mindig problémát jelentett, ha kcsivel nagyobb pénisszel rendelkező férfival feküdtem le, mivel a hüvelyem is kicsi. Van egy pont, amíg még élvezi a nő, ha fáj, de ha ezt a határt átléped, már nem kellemes, és valóban fájhat, ha bedurvulsz. :/
Amúgy neked így nem gond? Hogy folyton félted őt? (ami egyébként szerintem nagyon kedves dolog tőled :))
Tényleg nagyon kedves tőled!!! :) Szerintem is elsősorban a farokméretedtől függ, nem a magasságotoktól.
Egyszer próbáljátok ki, hogy te bedurvulsz kicsit úgy, ahogy élveznéd, aztán ha rossz a barátnődnek, akkor rögtön szól és te visszaveszel. Ezzel rájöhettek, hogy hol vannak a határok. :) Csak előtte beszéljétek meg, hogy akkor most ez a kis "próba" lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!