Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » El tudok élvezni attól, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudok élvezni attól, ha csak a mellem kényeztetik és csókolgatják (számat is, de lent hozzá se érnek)?

Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 23:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%
[link] El lehet úgy is élvezni, de úgy, hogy lent nem érnek hozzád, kevés rá az esély, és nagyon hosszadalmas. De ha lent is izgatnak közben, akkor sokkal erősebb orgazmust élsz át, ha egyúttal a melleid is kényeztetik. Nem csak lányoknál igaz, de egyesek nem szeretik.
2015. júl. 16. 14:11
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Alkat kerdese, de siman lehetseges.

Sot, volt olyan csajom aki egyszer attol elelvezet, hogy a nyakat es a fulet csokolgattam es finoman harapdaltam. Mashol hozza sem ertem gyakorltatilag.

2015. júl. 16. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!