Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők többsége visszakozik, ha megtudja, hogy a kiszemelt férfinak barátnője van?

Figyelt kérdés
Félnek a versenyhelyzettől? Félnek, hogy nem tudják bebizonyítani, hogy ők a jobbak?

2015. júl. 15. 20:47
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
#26: Nem tudom mi a gusztustalanabb, az amit csinálsz, vagy ahogy beszélsz róla.
2015. júl. 16. 18:09
 32/35 anonim ***** válasza:
45%

Kedves #31-es válaszoló!

#26. vagyok. Ezt írod: "Nem tudom mi a gusztustalanabb, az amit csinálsz, vagy ahogy beszélsz róla."

Döntöttél már ebben a kérdésben? xp

Hozzászólásodból, meg egyébként a többi hozzászólásból is azt veszem ki hogy helyteleníted/helytelenítitek a viselkedésemet. Nekem erről, a közvélekedéssel ellentétben, más a véleményem. Szerintem nem bűn a megcsalás. Megkockáztatom, hogy épp az ellenkezője az igaz, vagyis a félrelépés kihagyása a bűn. Meg is magyarázom miért. A megcsalás általános elutasítása, nem más mint a fantázia totális kudarca, testünk dicsőséges hús-vér valóságának vakmerő semmibevétele. Mintha csak azt próbálnánk tagadni, hogy az erotikus vágy győzedelmeskedhet a racionális énünk felett. Pfff. Nem épp az lenne egyfajta árulás, ha nemet mondanánk az erotikus kísértéseknek.

Persze ezt a fajta érvelés nyilván nehezebben jut el egy tizes éveiben járó lány gondolkodásába, vagy olyanokéba, akik nem rendelkeznek szexuális vagy érzelmi vágyakkal. Nyilván a kedves 31. hozzászóló (és a többi hozzászóló), egyikbe se tartozik, ezért talán próbálja meg máshogy látni a világot. Egy tizenéves hetente cserélheti partnereit, ott egészen más megvilágításban helyeződik a megcsalás. Persze ezt is meg lehet magyarázni, ennek is lehetnek racionális érvei. De képzeljetek el egy elköteleződött 27 éves férfit, két gyerekkel, autólízinggel, közös lakással. Ő nem teheti meg, hogy elhagyja a tanárnő feleségét, mert megkívánta a közértes lányt az utcában. Ennek a férfinek szüksége van a szeretője ruházatának kigombolásában rejlő élvezetre, a testek kölcsönös felfedezésének izgalmára. Ezt az izgalmat nem fogja megadni a felesége neki. Most jöhettek, hogy "DE". Higgyétek el, nem.

Nem vesztek tudomást a tragikus igazságról, senki nem jelentheti a másiknak az egész világot.

2015. júl. 17. 16:13
 33/35 anonim ***** válasza:
96%

"Szeretek megismerni új lányokat, szeretem magamévá tenni őket. Erre parancsot kaptam, ami benne van a génjeimben, évezredek óta ezen felsőbb törvények irányítják a férfi felmenőim életét."

"Nekem erről, a közvélekedéssel ellentétben, más a véleményem. Szerintem nem bűn a megcsalás."

Nézd, ha valóban nem tartanád annak, akkor felvállalnád ezt a véleményedet és megkérdeznéd a barátnődet, hogy benne lenne-e egy nyitott kapcsolatban, ha igen mond, akkor nyílt lapokkal, tisztességesen játszotok mind a ketten, ha nemet, akkor meg előbb-utóbb találsz olyan nőt, aki igen mond egy ilyen kapcsolatra.

Ha morális értékrendeddel összefér, hogy ehelyett gyáván és gerinctelenül csalsz valakit a háta mögött, a szeretetével és a bizalmával visszaélve, akkor nyugodtan keress hozzá saját magadnak egy jól hangzó ideológiát mentségként, hogy miért vagy "kénytelen" ezt tenni, ha a te lelkiismeretednek ennyi elég.

Ha a női felmenőid életét is hasonló törvények irányítják, akkor még te is járhatsz úgy, mint az egyik legjobb barátnőm meg egy férfi ismerősöm, akik felnőtt fejjel tudták meg, hogy nem az a vér szerinti apjuk, akit egész életükben annak hittek, vagy úgy, mint sok másik, aki soha nem is tudja meg az igazságot.

Nem tudom, valaha tervezel-e családalapítást, de ha igen, és a leendő párod életét is hasonló törvények irányítják, illetve hozzád hasonlóan gondolkodik ilyen téren (mehet a félrekufircolás, csak maradjon titokban), akkor te is könnyen bekerülhetsz a férfiak különböző orvosi statisztikák alapján becsült azon 8-15 %-a közé, akik más férfi gyerekét nevelik fel abban a tudatban, hogy a sajátjuk, már csak azért is, mert egy titkos kapcsolatban vagy alkalmi szexuális kapcsolatban nagyobb eséllyel esnek teherbe a nők, mint olyan stabil partnertől, akivel hosszabb ideje együtt élnek.

"Nem vesztek tudomást a tragikus igazságról, senki nem jelentheti a másiknak az egész világot."

Ez nem egy tragikus igazság, hanem egy olyan magától értetődő tény, amivel minden, kicsit is reálisan gondolkozó ember tisztában van.

Lehet úgy élni, hogy az egész világot akarod, beleértve a szexi közértes lányt, és tényleg lehet úgy élni, hogy ágyba bújsz mindenkivel egyszer vagy sokszor, akivel megkívánjátok egymást, csak akkor nem kéne álszent és önző módon átverni a társadat, és az a látszatot kelteni, hogy elkötelezted magad mellette, legyen akár a barátnőd, akár két gyereked édesanyja.

2015. júl. 17. 16:47
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
32es megkérdezhetem hogy a feleséged/barátnöd/ aktuális partnered is tarthat melletted mást, vagy ez csak neked adatik meg? :)
2015. júl. 17. 17:48
 35/35 anonim ***** válasza:
Sokan nem visszakoznak,nekem teljesen más a tapasztalatom. Sokukat kifejezetten izgatja hogy párod van. És stimulálja őket a versenyszellem.
2020. máj. 7. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!