Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők többsége visszakozik, ha megtudja, hogy a kiszemelt férfinak barátnője van?
Én egyszer voltam szeretö. 16 éves kis pisis koromban. Szex nem volt csak csokolozás meg talizgatás.
Azota rengeteg pasi ajánlotta be magát ugy hogy nöje van. Minddnek ez a szivege hogy nem boldogok, nem jo a növel, nem szereti, unatkozik, hárpia a csaj és még sorolhatnám. Már csak nevetni tudok mikor igy akarnak megszerezni hogy sajnáltatják magukat:D
amugy meg ha a nöjét képes megcsalni, velem is eljátszaná ezt. Ennyi :D
22L
#19:
"Tisztességes a másikkal szemben az, hogy a saját örömünkre tönkretesszük más boldogságát?"
Ennek a másik oldala: elvárható, hogy feláldozd saját boldogságodat a másik ember lelki nyugalmáért?
Amugy ez nem egy öncélú tönkretétel. A vesztes 3-ik boldogtalansága egy járulékos veszteség, aminek senki nem örül.
#20: pont ez az: egy tárgyért, dologért képesek vagyunk küzdeni, versengeni, ha kell mások rovására is, de egy emberért, aki ennél sokkal fontosabb, már nem?
#21: figyelemmel a 41%-os hasznosságodra, a kritikádat pozitív visszajelzésként fogom fel
#22: teljesen egyetértek, hogy nem sok szánalmasabb van ennél, mikor a pasi a rossz (de gyávaságból, megszokásból fenntartott) kapcsolatával házal a nöknél, remélve, hogy valaki kimenti belőle. Persze, hogy elhajtjátok az ilyet.
De én nem arről a helyzetről beszélek, hanem amikor Te indulsz rá egy pasira (nem ő rád), de visszalépsz, amint megtudod, hogy kapcsolata van mással. Ha jól értem, 16 évesen vmi hasonló történt veled..
Kedves Kérdező! Kedves Hozzászólók!
Én nem a lelátóról tudok hozzászólni ehhez a kérdéshez, hanem a pályán játszom. Van barátnőm, ezer szállal egybefonódott az életünk, szóval inkább felnőtt elköteleződésre gondolj, ne olyan tini szerelemre, amit be lehetne fejezni egy veszekedés után.
Szeretek megismerni új lányokat, szeretem magamévá tenni őket. Erre parancsot kaptam, ami benne van a génjeimben, évezredek óta ezen felsőbb törvények irányítják a férfi felmenőim életét. Érzékenyebb lelkűek, képmutatók, beszűkült gondolkodásúak itt szerintem fel is adták a kommentem olvasását. Viszont akik velem maradnak mesélek tovább. Érdekes dolgot tapasztaltam. Az utóbbi időben sok lányt megismertem. Voltak akik ismerték az élethelyzetemet, voltak akik nem. Helyzetfüggő az hogy valakinek elmondom van barátnőm, másoknak meg nem. Hazudni nem szoktam, tehát azoknak mondom el, akik megkérdezik. Öt nővel volt komolyabb érzelmi és szexuális viszonyom a barátnőmön kívül. A többiekkel NEM. Akik nem ismerik a privát hátteremet, azokkal nem sikerült szexuális és érzelmi viszonyba kerülnöm. Azzal az öttel, akik tudják, viszont igen. Némelyikkel nagyon mély érzelmi viszony is kialakult. Lehajtják a fejüket, vesznek egy nagy levegőt, és belevetik magukat a "szeretői" viszonyba. És rengeteget nyernek vele, olyan élményeket kapnak, amit nem felejtenek el, és jó szívvel fognak visszagondolni rá anyó korukban. :)
ez mekkora egy barom kérdés már ne haragudj:D
Nyilván nem fog olyannal kezdeni bármit is akinek barátnője van, már csak emberségből... Én fiúként nagyon megvetem az olyan fiút aki hülyít egy másik lányt mi közbe párkapcsolatban van...
"#21: figyelemmel a 41%-os hasznosságodra, a kritikádat pozitív visszajelzésként fogom fel"
Júj belekötni a százalékba de érett hozzáállás. Pár ezer éve lejöttünk a fáról és a megnövekedett agyunknak hála képesek vagyunk összetett gondolkodásra és fel tudjuk mérni, hogy mit okozunk a tetteinkkel a másiknak. Ha téged a primitív élelemszerző és szaporodási ösztöneid irányítanak, akkor állatként kell veled bánni. Ne hasonlítsd már az embereket egy úszóversenyhez vagy egy lakáshoz bmeg. Akit pedig meg lehet szerezni annak ellenére, higy kapcsolatban van az:
A, egy gyáva féreg, aki inkább él egy sz...r kapcsolatban, minthogy lelépne, amíg nincs másik.
B, egy hűtlen tetű, akiben nem lehet megbízni.
És ez Mindkét nemre igaz.
Te mit szólnál, ha valaki le akarná nyúlni a csajodat? Bár gondolom ez a veszély téged nem fenyeget.
"#19:
"Tisztességes a másikkal szemben az, hogy a saját örömünkre tönkretesszük más boldogságát?"
Ennek a másik oldala: elvárható, hogy feláldozd saját boldogságodat a másik ember lelki nyugalmáért?"
Nem áldozol fel semmit, mert 1, Nincs meg a boldogság, amit feláldozhatnál 2, Nem kizárt, hogy egymás mellett legyetek boldogok, vagyis találsz egy olyat, aki nem foglalt.
De feltételezem, hogy egy lobogó szerelem és kapcsolat után, amibe beleáldoztál apait-anyait, te is tisztelettel és méltósággal tudomásul vennéd, hogy járulékos veszteség vagy.
"Szeretek megismerni új lányokat, szeretem magamévá tenni őket. Erre parancsot kaptam, ami benne van a génjeimben, évezredek óta ezen felsőbb törvények irányítják a férfi felmenőim életét."
Az is benne van a génjeidben, hogy oda sz"rj, ahová akarsz...feltételezem mégis szobatiszta vagy. Ilyen gyenge jellem lennél, hogy nem tudsz a "génjeidnek" parancsolni?
Egyébként meg nem értem...ha ez ilyen természetes, miért nem mondod meg a barátnődnek? Meg úgy általában miért nem mondja meg senki a barátnőjének/barátjának?
#28:
Esetedben nem sok hozadéka volt, hogy őseid lejöttek a fáról (ha igaz), mert amit csinálsz az nem összetett, hanem épphogy egyoldalú gondolkodás:)
Gondolj csak bele a megnövekedett agyaddal, hogy a legtöbb ember akkor döbben rá létező kapcsolata kiüresedésére, sivárságára, amikor megjelenik valaki, aki okosabb, szebb, humorosabb, vagy egyszerűen szeretni valóbb, mint a meglévő partner. Ez nem feltétlenül gyávaság (bár egyetértek, h sokszor az is van benne), hanem egyszerűen sok ember rutinból, megszokásból éli a kapcsolatát, észre sem véve h az már nem is okoz neki boldogságot. Egész addig nem veszi észre, amig nem jön egy harmadik, aki erre ráébreszti. Ha ez a harmadik a létező kapcsolat megtudtával azonnal tovább áll, 2 ember boldogságát (vagy minimum a boldogság ígéretét) áldozza fel 1 számára idegen ember nyugalmáért.
Szóval a létező kapcsolatok mindenek feletti tisztelete szerintem nem csak az állatias öszönökkel, az evolúció parancsával megy szembe, hanem a józan ésszel is, mivel nem logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!