Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erről mi a véleményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Múlthéten sétáltam egy lánnyal akit úgy látásból ismerek, van párja, csak éppen nincs itthon (kiment külföldre 2 hétre). Hétvégén jött haza, mi szerdán sétáltunk.

Látásból ismerem őket, meg ők is engem, így összefutottam a lánnyal aztán leeredtünk beszélgetni, majd kb másfél órán keresztül sétáltunk. Azért hagytuk abba mert kezdett sötétedni. Kisebb városban élünk Pesthez közel.

Mikor besötétedett picit, akkor igazából ott egymásnak estünk. Én közel laktam, felajánlottam hogy menjünk fel, és kb egy fél órával később fel is mentünk. Ott már nem bírt magával és végigsmároltuk az utat.

Lefeküdtünk, együtt aludtunk, majd hétvégén ugye megjött a párja és azt hittem azért szexelt velem mert hiánya van. Hétfő este is itt volt nálam, alibivel.

Igazából nekem az jön le, hogy szexuálisan írtozatosan vonzódik hozzám, de így érzelmileg se én hozzá, se ő hozzá, inkább úgy mint két "barát", vagy "testvér".

Kb egy fél évvel ezelőtt szintén történt egy hasonló eset, csak ott a legjobb barátom barátnőjéről volt szó. Rengeteg szexuális utalást tett. Barátomra való tekintettel békén hagytam.

Aztán szakítottak, és 2 hónapig összejártunk, de ott sem - részben miattam - nem volt érzelmi szál. Jó, vele is együtt aludtam, de ez nálam alap.

Ő azt mondta, szakított a haverommal azért, hogy velem lefeküdhessen, mert én mindig erre tettem kifogást. De számomra ez érthetetlen, mert érzelmileg sosem közeledett, részben azért, mert én ezt nem szeretem keverni a szexel, így érzelmileg nem engedem őket közel.

2015. júl. 14. 21:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Ömmm... mire is vagy kíváncsi?

Semmi rosszat nem tettél. Ha a kapcsolat szétment, nem a te hibád. A megcsalás rossz dolog, de a lánynak kellett volna jobban észnél lennie. Ez mindig így van. Aki a kapcsolatban van, az legyen észnél. Ezért nem értem ezeket az "elcsábított" dolgokat.

Amikor a legjobb barátnodról írtál, akkor kicsit megállt bennem az ütő, hogy képes voltál ezt tenni vele, de aztán tovább olvastam, és respect. (akkor viszont már téged is hibásnak gondoltalak volna)

Ha azt furcsálod, hogy miért nem alakítasz ki érzelmi szálakat, arra azt tudom mondani, hogy mert a lányok nem voltak "megfelelőek". Szexre okés, de amúgy semmi mélyebb.

Én nő vagyok, és lehet, hogy ez gáz, de nekem még csak szexkapcsolatom volt, mert nem tudok érzelmeket érezni a férfiak iránt... de nekem meg van a magam gondja.

Lehet, hogy csak te láttad úgy, hogy nem volt bennük érzelem, nem? Vagy lehet, hogy olyan durván jól szeelsz, hogy inkább otthagyták a fiúikat miattad. :D

2015. júl. 14. 23:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, elsőnek én is erre gondoltam, hogy biztos jó velem az ágyban, de utólag szembesültem a ténnyel, hogy még mielőtt lefeküdnék velük, már azelőtt lehet róluk olvasni hogy "vigyél már fel, és dugj már meg".

Ennek meg talán az lehet az oka, hogy olyan nővel aki párkapcsolatban van, sokkal inkább tudok ellazulni mert nem idegeskedem semmin sem. Elvére nem célom felszedni őt. Ilyenkor én is meg ők is jobban megnyílnak, és valószínűleg a kisugárzás okozhatja ezt.

Mondjuk tény, hogy szeretek flörtölni. Akkor is ha valaki kapcsolatban van, csak ez nálam nem azért ilyen hogy "na most őt meg akarom dugni és azért" hanem csak úgy alap. És gondolom sokan ezt félreértik.

A lány aki velem aludt hétfő este (is) - miközben barátja van - látszólagosan szereti a párját. Tudom hogy hülyén hangzik, inkább csak azt mondanám, hogy valami nem jó közöttük, vagy a szex vagy akármi, vagy csak szimplán jobb velem, de az látszik rajta hogy "fontosabb" a párja mint én meg úgy teljesen - és ez így rendjén is van - de mégis most is mondta hogy találkozzunk még a héten.

De ha jól tudom a férfiasság/kisugárzás (dominancia) közel a szex szerves része a nőknél, szóval lehet hogy ebből áll a dolog.

Mindenesetre furcsa, hogy foglalt nőt könnyen - szinte ingyen - ráveszek akaratom ellenére is a szexre.

2015. júl. 15. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!