Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjam meg neki, hogy mekkora a méretem?
Figyelt kérdés
Volt egy párkapcsolatom, 3 évig, és a barátnőm azt mondta neki nem lehet orgazmusa, ezt orvos is megállapította. Én elhittem neki, nem is sokszor voltunk együtt. de most szakított velem és elmondta, hogy végig megcsalt mert velem nem élvezte a szexet. 8 cm a péniszem merev állapotban, és nagyon vékony is. Majd összejöttem egy lánnyal alkalmi kapcsolatra, de egy alkalomnál több nem volt. Ő nyíltan megmondta hogy ez neki kevés,és mivel tapasztalatom nem sok, így máshogy sem viszonoztam neki a dolgokat. Most összejöttem megint egy lánnyal, de nem tudom hogy mondjam el neki, hogy ne érje Őt majd nagy csalódás a méret miatt.2015. júl. 14. 21:30
1/9 anonim válasza:
Szerintem ha már teljesen megbíztok egymásban és szeretitek egymást akkor mondd el neki,vagy mutasd meg. Ha igazán szeret akkor nem fog elhagyni csak azért mert nem túl nagy. Kicsi méretekkel is lehet örömet okozni nem csak naggyal ;)
2/9 anonim válasza:
Ha tényleg fontos vagy neki, vagy szeret, nem fog gondot okozni a méret! Ahol gondot okoz, az általában inkább a szex alapú kapcsolatokra igaz.
3/9 anonim válasza:
Szerintem őszintén és nyíltan, hogy neked nem erősséged az ágytorna, viszont szívesen tanulsz, ha van egy kis tapasztalata segítsen. De amúgy ha használod a fantáziád az ágyban és leküzdesz minden gátlást, akkor igenis lehet örömet szerezni.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen tanulnék szívesen, de nagyon zavar a méret, pláne azután, hogy a volt barátnőm így becsapott. Az a lány akivel alkalmi lett volna legalább őszintén megmondta, és így könnyebb volt elfogadni. De ekkora mérettel igazi nagy élvezetet sose fogok tudni nyujtani.
2015. júl. 14. 21:43
5/9 anonim válasza:
vegyél egy méretes vibrátort és amig dolgozik rajtad 69 addig te is dolgozol rajta igy mindenki jol jár
6/9 anonim válasza:
Volt barátnőd undorítóan viselkedett, ennek nincs köze a mérethez, emberség kérdése. Tudom hogy nehéz, de próbáld meg kitörölni a fejedből a vele szerzett rossz tapasztalatot, emlékeket, mert ezek csak még gátlásosabbá tesznek. Egy normális ember nem mond ilyet hogy azért csaltalak meg mert .... A megcsalásra mentség nincs, az meg undorító hogy így akarta a saját lelkiismeretét könnyíteni.
7/9 A kérdező kommentje:
Vibrátor oké, de az már nem én vagyok, habár az enyémnél jobb. Hát szerintem akkor nem sokat várok a beismerő vallomással. Nem szeretnék kötődni hozzá nagyon mikor kidob :S
2015. júl. 14. 23:28
8/9 anonim válasza:
Figyelj! Ha igazán szeret akkor a méreted nem igazán fog számítani neki. Például nekem nem sem igazán számít a méret. Csak tudj vele bánni! ;) Akkor mondd el neki amikor már megbíztok egymásban. Vagy ha kérdezi.
9/9 anonim válasza:
Elhiszem, hogy nem minden a méret, de a 8 cm azért már tényleg nagyon kicsi, ezt neked is be kell látnod. Az nem egyszerűen átlag alatti, hanem gyakorlatilag már a mikropénisz kategória. Úgyhogy valamilyen szinten meg tudom érteni a lányokat, hogy egyiküknek sem volt elég. A maguk módján amúgy szerintem jót akartak mindketten. Az is, amelyik megmondta rögtön, hogy ez bizony kevés lesz, és a soha viszont nem látásra. Meg az is, amelyik emiatt azért még nem akart szakítani veled, de később titokban összejárt más(ok)kal. Az más kérdés, hogy nem tudhatták, hogy neked ezek szerint, ha jól értem, az előbbi a szimpatikusabb, mármint ha nem hitegetitek egymást feleslegesen, hanem az elején nyíltan megmondja, hogy neki az nem lesz jó. Ha tényleg így van, és nem akarod, hogy esetleg az történjen megint, mint a korábbi kapcsolatodnál, akkor szerintem mondd el neki minél előbb, hogy neked mekkora. Akár az első szexig sem muszáj várni, előtte is tisztázhatjátok a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!