Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kb egy hete férfi létemre nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb egy hete férfi létemre nem kívánom annyira a szexet, mi történhetett velem? 21F

Figyelt kérdés
A barátnőmnél is voltam már azóta, és mikor elkezdtük, egy idő után már nem is állt fel. Régebben (akár még 1 héttel ezelőtt) nem volt ezzel probléma, naponta többször is bírtam, és még itthon is állandóan be voltam indulva. Nagyon jó a szexuális életünk a párommal, mert gyönyörű teste van, és kiválóan egymásra tudunk hangolódni. Most meg egyszerűen nem kívánom. Az utolsó pár próbálkozásból csak egyszer sikerült normálisan szexelnünk. Nem tudom mi történt velem, és nagyon megijedtem, mert ezelőtt soha nem volt hasonló. Egyszerűen nem érzem úgy, hogy kellene - magamnak sem csinálom. Félek, hogy ez örökre így marad. Mit tehetnék vele? Nektek volt hasonló? Elmúlik egy idő után? 21F

2015. júl. 14. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
stressz
2015. júl. 14. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:
ha megdugni nincs kedved, legalább tisztességesen elégítsd ki a párod orálisan!
2015. júl. 14. 15:45
 3/4 A kérdező kommentje:
az mindig megvan.. :) csak most kicsit aggódom magam miatt, hogy mi történhetett velem...
2015. júl. 14. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet épp az aggódásod miatt nem megy a dolog.

Egy hét az még semmi.Bár ebben a korban tudom,hogy szokatlan.

Okozhatja stressz,depi,fáradtság,valamilyen gyógyszer,stb.Sok minden.

Nyugi nem fog így maradni!Ez csak egy átmeneti dolog.

De idővel lesz még ilyen sajnos egyre többször.:(

F40+

2015. júl. 14. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!