Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem van a baj? Én vagyok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Én vagyok az egyedüli, aki így szereti?

Figyelt kérdés

NEm tudom miért, talán az első borzasztó szexuális élményem miatt én nem igazán élvezem a szexet... nem sok pasival volt dolgom, de én nem ájultam el tőlük, pedig egyébként nem csinálták rosszul. Az orális szexért viszont megőrülök... sokkal jobban szeretem adni/kapni, nekem ez nagyobb élvezetet nyújt.

Félek viszont, hogy ezt a jövőben a párom nem fogja annyira díjazni. Úgy értem, azért szerintem a szex fontosabb a férfiaknak, mint a sz*pás, vagy ny@lás.

Nektek mi a véleményetek? Ti hogy kezelnétek, ha ilyen lenne a barátnőtök?

2015. júl. 14. 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Velem nagyon jól ellennél :) Imádok hosszan, több menetet pettingelni, de néha azért engedd meg, hogy dugjunk is.

36F

2015. júl. 14. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Ráadásul párom pont inkább rövidpetting és dugáspárti :)

1es voltam

2015. júl. 14. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna.
2015. júl. 14. 11:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én Imádnám
2015. júl. 14. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Amikor rájöttem, hogy jobban szeretem ha barátnőm kielégít orálisan mint magát az aktust egy darabig féltem realizálni a dolgot pedig így van nem tudom miért. Szóval engem nem zavarna adni is szeretem, de azért az aktusra is van igényem természetesen :D
2015. júl. 14. 14:22
 6/8 anonim válasza:
Én pont ugyanez vagyok (24/L). Még nem jöttem rá, hogy ez miért van, bár valószínűleg nálam is korábbi rossz tapasztalatok... Nekem azért sokszor hiányzik az, hogy úgy legyen orgazmusom, hogy épp bennem van, viszont legtöbbször csak orális kényeztetéssel sikerül. Egyébként az is lehet, hogy unalmas a hely, a környezet. Engem pl eléggé izgat az, hogy olyan helyen csináljuk, ahol nem lenne szabad mondjuk... :)
2015. júl. 14. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Biztosan tudnék kompromisszumot kötni :D 27/F
2015. júl. 20. 11:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Imádnálak! /F.
2015. júl. 25. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!