Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy lehetnék bátrabb? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem merek lépni lányoknál. Egyszerűen nem értem miért.. Már unom hogy ilyen félénk vagyok félek az elutasítástól. unom hogy folyton lenyúlják előlem a nőket. Jó embernek tartom pedig magam. Meghalgatom nem nyomulok. Elviszem kajalni moziba meg minden ilyen dolog.átlagos srác vagyok. De nem tudom mit tegyek. Lehet kikéne gyúrni magam.2015. júl. 14. 08:15
1/9 A kérdező kommentje:
19/f
2015. júl. 14. 08:16
2/9 anonim válasza:
a helyzet az hogy papucs vagy haver elviszed ide oda dolgok, nem nagyon jó az elején, ne teperj ennyire náluk ha átlagos vagy akkor meg dobd fel a kinézeted stb. de ne legyél csicska nekik
3/9 A kérdező kommentje:
Jaaa lehet igazad van. Akkor marad hogy kigyurom magam.:d meg 21-22 evesen se kesek el kapcsolat szempontjabol
2015. júl. 14. 08:22
4/9 TheCruve válasza:
Egyszerű... Ne félj!
Éreztetni kell feléjük hogy van önbizalmad, magabiztos vagy, és tudod mit akarsz.. ja és merj kezdeményezni.. ne várd meg míg ő kezdeményez..
Ha látják rajtad hogy félénk vagy , bizonytalan.. akkor nem vesznek elég komolyan és letipliznek! :)
5/9 anonim válasza:
nem a gyúrásra értettem nagyész, hanem pl haj, ruha, meg azért a viselkedés amit írtam azt se hanyagold ne teperj egy csajnál se, legyél "elérhetetlen" "akkor gyúrok" igen gyúrni fogsz, de előre szólok hogy aki csaj miatt kezd el gyúri az nagyon ráfarag, nem egy ilyet ismerek személyesen akik ezért kezdték el, tudod hogy néznek ki ma? sehogy :D hagyd a gyúrást egy jó haj, borosta, új ruha sokat dob az összképen, nem kell feltétlenül izom!
6/9 A kérdező kommentje:
Régóta elszeretném kezdeni de olyan munkaim voltak hogy sosem volt biztos. Sokszor elkezdtem de abba maradt anyagiak miatt. Most van egy biztos munkam. Ezert jo volna elkezdeni. a csalodas jobban inspiral
2015. júl. 14. 09:03
7/9 anonim válasza:
te tudod, csak azt nem értem hogy akkor miért írtad ilyen kétségbeesetten ezt a "akkor marad a gyúrás" dolgot, pont a lányok miatti kérdésedhez fölösleges gyúrni, vagyis csak azoknak érdemes akik amugy is jóképűek (ezt most le kellett irnom különben nem érted, pedig fiú vagyok xP) na szóval ha nem néz ki jól az arcod akkor a gyúrás se fog sokat segíteni max megnézik a tested ismétlem A TESTED és kész, de nem az arcod miatt fognak szeretni, ezt akarod? mert sok olyan srác van aki kigyúrt meg jól néz ki arcra, vagyis gondolom én, ezért sem éri meg, de mondom te tudod
8/9 A kérdező kommentje:
Ahha igazad van. Eddig erre nem gondoltam.:D
2015. júl. 14. 09:56
9/9 anonim válasza:
A legtöbb férfi fél/izgul kisebb/nagyobb mértékben. Mondd azt magadnak, hogy rendben félek, kockáztatok, de lesz*rom és csak azért is odamegyek, megszólítom, elhívom sétálni. Amint kipróbálod, rájössz, hogy magában a helyzetben már nem is félsz annyira, mint előtte hitted volna. Tehát át kell ugrani a szakadékot, még ha túl szélesnek tűnik is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!