Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehetnék bátrabb...

Hogyan lehetnék bátrabb ismerkedés terén?

Figyelt kérdés
Például múltkor, mikor leszálltam a buszról, szemeztünk egy sráccal, de nem indult meg felém, meg semmi, úgyhogy megijedtem és továbbmentem. Persze később fogtam a fejem, hogy mekkora egy idióta vagyok. Egyszerűen nem merek nyitni. Nem volt még barátom, lehet emiatt is. Lányok, akik már kezdeményeztek, ti hogy csináljátok? Fiúk, mit gondoltok arról ha a lány teszi még az első lépést?
2014. nov. 16. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Megteheted te is az első lépést, csak a módja nem mindegy, viszont nem is kell túlgörcsölni ezt a dolgot. Én azt javaslom hogy egy időre tedd félre ezt a "nem volt még barátom" dolgot és más hasznos dolgokra fordítsd az energiáidat. Aztán majd jön az aminek jönnie kell.
2014. nov. 16. 11:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van, túlgörcsölöm a dolgot
2014. nov. 16. 11:49
 3/4 anonim válasza:
Nekem is ezvan egy lannyal epp szaltunk fel a buszra es tobbszoris szemeztem vele..de ense mertem oda menni ott volt az egyik baratnoje is..de am se mertem volna oda meni..fb-on bejeloltem de nem igazolt vissza de bem tudom miert nem peddig valahanyszor talalkozok vele mi.dig szemezunk
2014. nov. 16. 11:54
 4/4 anonim ***** válasza:

"Fiúk, mit gondoltok arról ha a lány teszi még az első lépést?"

Még mindig annak a híve vagyok, hogy kezdeményezni egyértelműen nekünk, férfiaknak kell, viszont ez nem jelenti azt, hogy egy nő előzetesen ne adjon jeleket számunkra. Például egy apró mosoly, egy jellegzetes nőies félrenézés, szemezés, testtartás, köszönés stb. Azaz éreztetni a sráccal, hogy "helló, itt vagyunk ám, nyugodtan leszólíthatsz".

2014. nov. 16. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!