Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan kevés a nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan kevés a nagy mellű lány?

Figyelt kérdés
Akinek D vagy E kosár van.

2015. júl. 14. 05:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%

"És minden fiú szidja a netr*biket de úgy látszik (majdnem) mindenkinek ez kell..gratulálok..👏👏👏"

Hogy jönnek ide a netribik?? XD :D Nekem is nagy a mellem, most akkor én is netribi lennék??!

2015. júl. 14. 11:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Idősebb nők között sokaknak van ekkora.
2015. júl. 14. 11:54
 13/20 anonim ***** válasza:
72%

Hat nekem is E kosaras mellem van, de szenvedek is vele.. Bar ne lenne

20/l

2015. júl. 14. 13:20
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem,hogy női szemmel,viselőjeként nehéz lehet,de nekünk pasiknak maga a gyönyör :)

Nem lehet esetleg gerinctornával segíteni rajta,hogy könnyebb legyen?

2015. júl. 14. 14:57
 15/20 anonim ***** válasza:
68%
Ami azt illeti szerintem is sokkal kevesebb vagy a nagy, természetes mellekkel megáldott lányokból mint kellene. Bárcsak a D, E, F kosárméret lenne az átlag:) De sajnos nem volt ilyen kegyes a természet:(
2015. júl. 14. 16:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Szívemből szóltál :)
2015. júl. 14. 16:52
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Vékonyabb alkathoz általában max. C kosaras mellméret szokott tartozni, szerintem hülyén is nézne ki hozzá egy még nagyobb...:) Akinek D-s, E-s vagy még nagyobb melle van, az általában vagy elhízott vagy plasztikáztatott...

Egyébként a természetesen nagy mellek hamar lógnak, ami nem túl szép látvány. Inkább legyen kisebb, de feszes :D

2015. júl. 15. 19:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Általában max C, sajnos. De azért akadnak kivételek, nem csak szilikonból. És én azt mondom, inkább legyen kicsit teltebb, nem totál vékony egy lány (sőt, igazából úgy jobban is tetszik kicsit) ha cserébe nagyok, nagyon nagyok a mellei. Persze a C kosárméret is már jó, ott kezdődik szerintem. De azért azért a még nagyobb még kívánatosabb. És ha nem nagyon extrém mértékű, akkor a lógás sem zavaró szerintem. Lehet egy kis mell bármilyen feszes szerintem akkor se szép látvány.
2015. júl. 15. 20:12
 19/20 anonim ***** válasza:
29%

Hát mert a nagy mell az aztán nagyon fontos! -.-"

Egy kis mellű nő már ássa is el magát.

Am ez tényleg olyan mint a pasi méret téma.

Kérdésedre válaszolva: azért mert nem telik szilikon cicire! :"D

2015. júl. 17. 00:01
 20/20 anonim ***** válasza:
nekem 85 D a méretem, természetes a mellem. Nem vagyok egy gebe, de nagyon dagadt sem. És én szeretem a mellem, mert arányos a testemhez. És a barátom is szereti.
2015. júl. 30. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!