Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes fiúk miért vesztik el hamarabb a szüzességüket?
Figyelt kérdés
Milyen viselkedés, tulajdonság jellemzi őket? Miben különbek, hogy nekik hamarabb jön össze egy ilyen?2015. júl. 14. 01:33
1/7 anonim válasza:
Merészebbek , vagy jobban tetszenek a lányoknak így könnyeben jutnak lányok közelébe.
2/7 anonim válasza:
Egyszerűen olyan stílusuk van, amivel le tudják venni a lányukat a lábukról.
Lényegében minden szexnek ez az alapja.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Mert jól néznek ki. Én alacsony vagyok és ocsmány, szóval semmi csoda nincsen abban, hogy még randim sem volt, nemhogy akadjon egy olyan lány, aki lefeküdne velem.
6/7 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy mindegyik hamarabb veszti el. Ahogyan némelyik lány 13 éves, más 23 évesen szexel először, úgy a fiúknál is ez van. És nem csak külsőtől függ.
7/7 anonim válasza:
Nekem nem volt ez fontos,en azzal szeretnem elveszteni akinél érzem hogy o az igazi,mint pl most vagyok 3 honapja egy lannyal semmi gond nincs vele sot epilepszias,meg fogyatekos,de mindent ert es a szexet is akarja mar :) jovo heten szeretnem vele elveszteni,mert siofokon szererne nyugisan az elsot,mert en vagyok az elso pasija,de nekem mar a 13dik csajom o es ugye en is most fogom elveszteni vele. En 19 vagyok,bnom meg 18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!