Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyes fiúk miért vesztik el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes fiúk miért vesztik el hamarabb a szüzességüket?

Figyelt kérdés
Milyen viselkedés, tulajdonság jellemzi őket? Miben különbek, hogy nekik hamarabb jön össze egy ilyen?
2015. júl. 14. 01:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Merészebbek , vagy jobban tetszenek a lányoknak így könnyeben jutnak lányok közelébe.
2015. júl. 14. 01:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyszerűen olyan stílusuk van, amivel le tudják venni a lányukat a lábukról.

Lényegében minden szexnek ez az alapja.

2015. júl. 14. 01:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Es melle jol neznek ki!
2015. júl. 14. 03:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekik elég csak egy szia és le is hullott a lányokról a bugyi:

[link]

[link]

[link]

2015. júl. 14. 06:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert jól néznek ki. Én alacsony vagyok és ocsmány, szóval semmi csoda nincsen abban, hogy még randim sem volt, nemhogy akadjon egy olyan lány, aki lefeküdne velem.
2015. júl. 14. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, hogy mindegyik hamarabb veszti el. Ahogyan némelyik lány 13 éves, más 23 évesen szexel először, úgy a fiúknál is ez van. És nem csak külsőtől függ.
2015. júl. 14. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ez fontos,en azzal szeretnem elveszteni akinél érzem hogy o az igazi,mint pl most vagyok 3 honapja egy lannyal semmi gond nincs vele sot epilepszias,meg fogyatekos,de mindent ert es a szexet is akarja mar :) jovo heten szeretnem vele elveszteni,mert siofokon szererne nyugisan az elsot,mert en vagyok az elso pasija,de nekem mar a 13dik csajom o es ugye en is most fogom elveszteni vele. En 19 vagyok,bnom meg 18.
2015. júl. 15. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!