Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a kisbabámat hibáztatja a gondjainkért?
A baba érkezése tény és való hogy fel forgatja a párok kapcsolatát! A párod reakciója kicsit túlzó szerintem . Bár neki is lehet igaza ha az előtt jó volt köztetek a dolog. Kicsit úgy élheti meg a dolgot, hogy ő most a háttérbe szorult a baba miatt. Nekünk is volt válságban a hazassagunk annak idején mikor a kicsik jöttek , de át ütemezéssel , turelemmel , megértéssel megoldottuk és merem azt mondani hogy hiába kevesebb a szex mint az előtt de sokkal érzelmesebb, minőségi, szenvedelyesebb. De ehhez az is kell hogy te is meg értsd őt, hogy mire vágyik. Ne ragaszkodjatok a kötelező esti együtt letekhez, iktassatok be olyan helyeket és időpontokat amik mind kettotoknek megfelelő (fürdő , kocsi , természet stb. ) lehet azt akár korán reggel akár a fürdőben mikor a kicsi alszik és még ezer alternatíva létezik. Nekem a mondandodbol az szurodik le hogy most a pici létezik első sorban (ami természetes ) de ne felejtsd el hogy rajta kívül még van egy parod akivel törődni kell. Félre ne erts nem azt mondom hogy te vagy a rossz , neki épp úgy meg kell változnia. Nincs értelme hiztiznie, düh rohamokat elő idézni . Meg kell értenie hogy első a gyerek és aztán jön ő. olvassatok erről szak könyveket és magazinokat. Én is ezt tettem mikor a párom fel hozta ezt a témát. Meg értettem , el fogadtam és változtattunk. Azóta tökéletes a szexuális életünk.
30 /f
Ui bocs a helyesírási hibákért (a telefon szótár elég rossz
Ja és kérdésedre a válasz! Igen nagyon fontos dolog a szex. És nem lehet ki fogás arra az hogy itt a baba. Ha van mama, papa, rokon vagy bárki akiben meg bizhatsz nyugodtan meg kétheted őket hogy vigyázzanak egy órát rá. Nem lesz semmi baja a picinek addig. És ne szegyeld meg kérni őket. Ők is tudják hogy nem a gólya hozza a babát és kell egymásra időt szannotok. Meg fogják érteni. Most lehet hogy nem kivanod a szexet mert az a bizonyos libido csokkenhetett benned , de fel lehet ébreszteni oda figyelessel, kenyeztetessel. Ha a parod nokent bánik veled és nem eszközként akkor hamar el lehet érni hogy te is vagyjal a szexre újra . Nálunk nem telik el nap úgy hogy egy-egy lopott pillanatban valami szexuális kis pillanatot ne okozzunk egymásnak (fenek markolas simogatas, egymás dicsérete erotikusan, egy egy át ölelés csokkal kísérve , néha a farkamhoz ér "csak úgy" egy pillanatra mintha véletlen lenne, vagy én lépek a konyha pulthoz mikor ő főz és hátulról vegig simitom a hasatol a melléig közben finoman a fülét puszilom esetleg picit bele harapok) bármi jó ami fel kelti illetve nem hagyja ki hülni bennetek az egymás iránti szexuális vonzalmat. Ha az ki hal akkor lényegében minden ki hal köztetek. Hiszen ha nem kivanod akkor csak a rabszolga leszel aki csak azért van vele mert nem akarja hogy a gyerek apa nélkül noljon fel. Ne adjatok fel. Nem az a megoldás mint ahogy az előttem szolok mondják, hogy zavard el és keress mást mert ő bunkó. Miért bunkó? Azért mert kíván? Örülj neki hogy téged és nem mást kíván. Sokan azért sírnak mert a ferjuk egy heten jo ha egyszer meg piszkalja őket! Na azok félre k.rnak . De nem is az a megoldás hogy ha ő csettint egyet akkor te máris rá ugrasz. Épp ellenkezőleg adj neki olyat és úgy hogy az ki elegitse és várja a következőt , ő ugyan így tegyen. Izgasson, elegitsen ki hogy te is akard őt. Valamiért bele szerettél és gyereket szultel neki. Ennyiért fel adnad? Először probaljatok helyre hozni és ha akkor se megy akkor keress mást.
Előző 30/f voltam
Chhhh tipikus férfi mit vársz??!!!
Egy pár hónapos picit hibáztatni ezért??!! Nem beszélve arról, hogy sok nő szülés után nem is kívánja a szexet. Úgy h szerintem szerencsésnek mondhatja magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!