Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokan még mindig tárgyként kezelik a nőket, és abban határozzák meg az értékét, hogy hány emberrel szexelt?
Figyelt kérdés
Én srác vagyok és a barátnőmmel szóba került, hogy ki hány emberrel volt együtt. Ő nem akarta megmondani először, mert félt, hogy emiatt elhagyom...(Az előző barátja ezért dobta) Természetesen nekem meg sem fordult a fejemben, sőt még nagyobbat nőt a szememben amiért őszinte volt velem végül. Ő is ember, miért nem élhette meg a szexualitást kedve szerint? A lényeg, hogy jelenleg velem van és szeret.2015. júl. 12. 16:00
11/17 anonim válasza:
Csak hiszed, hogy nem ezt teszi :) Vagy ha most nem is, egy idő után nem fogja kibírni. Kutyából nem lesz szalonna.
12/17 anonim válasza:
Pont a szende szüzekre jön rá előbb-utóbb, hogy ki akarják élni magukat. Egy tapasztalt nő jobban megbecsül és kisebb eséllyel lép majd félre.
13/17 anonim válasza:
én válogathatok jobb nőkből is nem csak amit elhasznált a városom.De neked jó azis aki oda adta magát bárkinek egészségedre,mindenki annyit várjon úgyis ami a szintje nem ?:D
dee!! igen! így legyen!
14/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hanem tudom, hogy nem ezt teszi. Te már csak tudod, hiszen te ismered és nem én. Na menj szépen és kötekedj mással.
2015. júl. 12. 17:40
15/17 A kérdező kommentje:
11. válaszolónak szólt.
2015. júl. 12. 17:41
16/17 anonim válasza:
A nők hazudnak. Ez tény. Ne higgy nekik! Ez pedig jótanács. 11-es voltam.
17/17 anonim válasza:
Ez tipikusan az ego jele, hogy "ha sokan megkaptak valamit/valakit, akkor az már nem értékes és ha én is megkapom, akkor már nem érezhetem magam tőle különlegesnek, ezért nem is értékelem az adott dolgot/személyt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!