Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy a nyalás sokkal jobban beindít, mint a sima szex?
Fiú vagyok, és minden normális ember, szeretem a szexet. Viszont nekem nem igazi az együttlét, ha nem nyalhatok puncit. Egyszerűen megőrülök érte, nagyon szeretem csinálni, és jobban beindít, mint ha csak simán egymásnak esnénk, és dugnánk. Persze a dugást is szeretem, nagyon is, de puncinyalás nélkül nem érzem 100%-osnak az együttlétet. :(
Nagyon gáz dolog, hogy ennyire rá vagyok kattanva?
#4-es: Nem azért, de a kérdésre kellene válaszolni.
Amúgy meg voltam már együtt olyan nővel, aki közölte, mikor ki akartam nyalni, hogy nehogy belekezdjek, mert az orális szex a világ leggusztustalanabb dolga. (Nem is volt hosszú életű a kapcsolat.)
Azt persze tudom, hogy a nők nagy része imádja, ezt nem is vitattam. Csak hogy nem-e ciki vagy kínos nekik, ha mondjuk a pasijuk csak úgy odamenne hozzájuk napközben is, hogy ki akarja nyalni őket mondjuk a konyhapulton. Akkor per pillanat semmi dugás meg semmi, csak nyalás.
kérdező mondjuk ez tényleg olyan szintű kérdés hogy "nagyon gáz ha így imádom szétdugni a barátnőm ha együtt zuhanyzunk? me hát, má volt 1 csaj akinek nem jött be"
téged zavarna ha a barátnőd csak úgy odamenne és néha leszopna, nem dugnátok meg semmi. Na, hát kb ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!