Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen egy szép pénisz?
Persze szivesen mondok velemenyt:)
Nekem a vastagabb penisz jon be ami nem eres. De ha nem ilyen attol is lehet szep.
Egy szóval: barátomé. :D
Nekem mindegy a hosszúság, de lehetőleg 10-17 cm között. Inkább vastag legyen, mint vékony, szóval úgy 4-5 cm minimum. Finom, ápolt bőr, szőrdzsungel és mindenféle kiütések nélkül. Viszonylag nagy, élénk színű makk, amin könnyen csúszik le-föl a fityma. Engem kifejezetten izgat, ha eres. Inkább a játékos, hajladozó jön be, mint a szögegyenes. Ugyan nem volt szó róla, de részemről a herezacskó is idetartozik: az pedig ne legyen nagy, petyhüdt és kész.
Ami egészséges, csúnya már nem lehet.
13-16 centi közötti, arányos (nem hosszú és vékony, nem kicsi és tömzsi) Lehetőleg egyenes, nem eres. A makkot pedig kis kalap (fityma) fedi.
Nem veszi körbe dzsungel, borotvált vagy trimmelt körülötte a szőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!