Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többek szerint a pina ronda, a pénisz viszont szép. Szerintetek?
Ezeket a véleményeket nem feltétlenül a nemi identitás határozta meg. A pinát már olyan ember is nevezte rondának,aki rendszeresen beleteszi azt, amije van. A péniszt meg olyan is nevezte már szépnek illetve jó megjelenésűnek vagy látványosnak, aki sosem nyúlna hozzá, legalábbis máséhoz nem.
Mi a ti véleményetek?
Ne nevezd már PINÁNAK ember... Milyen undorító szó ez egy ilyen szép testrészre.
P U N C I :)
Mindkettő szép, de a pénisz az gyönyörű, főleg a barátomé. :D
A barátom a puncit a világ egyik legszebb dolgának látja, de a saját péniszére is képes azt mondtani, hogy esztétikus.
Szerintem a punci egy nagyon gusztustalan dolog, engem speciel undorít, nőként szerencsére senki se várja el tőlem, hogy szépnek tartsam. A pénisz meg tud esztétikus lenni. A golyók kicsit be tudnak zavarni a látképbe, de végülis az összhatás általában elég vonzó. :) Szép-e vagy sem, nem tudom, de vonzónak vonzó.
Szerintem egyik sem azért van elsősorban, hogy szép legyen.
Én nő vagyok, a pénisz undorító, mégis akarjuk. Pont úgy, mint a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!