Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek tetszik ha egy lánynak kicsit vastag combjai vannak, és nagy feneke?
Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 19:37
3/17 anonim válasza:
Imádok rácsapni és ahogy berezeg,na az az igazi.MEg azzal jó a twerkelés.
4/17 anonim válasza:
Inkább a vékony comb és nagy fenék kombó jön be.
5/17 anonim válasza:
Hogy érted, hogy "kicsit"?
Netről tudnál hasonló képet linkelni?
7/17 anonim válasza:
igen tetszik , szeretem ha egy lánynak formás a lába
8/17 anonim válasza:
azt kihagytad hogy mindemellé jolszoritapuncija
akkor jöhet
képet kérünk
9/17 anonim válasza:
ha feszes és izmos, akkor imádom!
Ha hájas, akkor utálom...
Amúgy látom, milyen kis kedves stílusa van a kérdezőnek :D
10/17 anonim válasza:
@Kérdező
A GYIK-en irogató pasik nagy része egy igénytelen kanos pacák, mindegy már azoknak, csak csaj legyen.
Én megmondom neked őszintén, a jó alakú nőket szeretem, tehát legyen normális, formás feneke, és arányos combja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!