Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első szex a természetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szex a természetben?

Figyelt kérdés

Szűz lányként elég nagy szexuális étvággyal lettem megáldva,mindemelett a kíváncsiság is erősen dolgozik bennem.Azonban eddig bármennyire is izgalomba hozott egy srác vagy férfi,nem voltam hajlandó rávenni magam hogy elveszítsem.Mindig találtam valamit indokot ami miatt azt mondhattam..nem,most még nem,nem így akarom.Talán túl nagyok az elvárásaim..bár nem hiszem.

A lényegre térve..régóta arról álmodozom hogy valahol a természetben,egy könnyed beszélgetés után egy férfi óvatosan rávezetve veszi el az ártatlanságomat.

Ez első szeretkezésként túl extrém lenne? Maradjak inkább az ágynál aztán majd ha tapasztaltabb leszek akkor vágjak bele?

2015. júl. 10. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Jól hangzik ez a természetben szeretkezés,illik az első alkalomhoz.
2015. júl. 10. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Semmi gáz nincs a természettel. Mi barátommal rendszeresen ott esünk egymásnak, sokkal izgalmasabb, mint ágyban és az apróbb kellemetlenségeken meg csak nevetünk később. A hely szépségéről és nyugalmáról nem is beszélve. Ha első szex és még csak nem is a pároddal, akkor te dolgod, hogy mennyire akarsz óvatoskodni, de ha már annyira nagy étvágyad van, a félelem ne tartson vissza...

Egy csaj ismerősömet 12 évesen egy erdőben vágták gerincre legelőször, hát azt mesélte, hogy nagyon kényelmetlen és hideg meg sötét meg nedves volt minden, a pasi se figyelt oda rá és kész katasztrófaként élte meg, de azóta is csinálja fűvel-fával.

Én ágyban kezdtem, a barátommal, nekem sincsenek túl jó tapasztalataim, de semmiért nem cserélném el a kettő élményt.

Csináld, ahogy neked tetszik...

2015. júl. 10. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Ebbe semmi extrém nincs. F
2015. júl. 10. 20:39
 4/4 anonim válasza:
Ezek szerint 2015-ben még nem léteztek hangyák és egyéb szörnyetegek. Állva pedig a magasságkülönbség jelent gondot, de lehet csak én vagyok elkényelmesedve.
2023. aug. 22. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!