Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudják azt a férfiak, hogy azért kell nekik az anál, mert "tiltott gyümölcs"?
Folyton ezt mondják, ezt szajkózzák. De ha összejön egy nővel a pasi, és az hagyja neki, vagy élvezi, és többször csinálják, akkor az már nagyon nem tiltott gyümölcs :D
Főleg, akik a puncit is hanyagolják ezért.
Meg ha összejöttök egy ribizlivel, akiben már 25-en jártak, akkor az a segglyuk már nem tiltott gyümölcs, az már olyan selejtes, mint néhány férfi felfogása szerint a punci.
Miért hiszik azt, hogy ez tiltott? :D
Kösz a választ 23-as. Mert te e kérdéshez szóltál, és nem azért, mert osztod a véleményem...
Én is azt látom, hogy már többen engedik a segglyukba, mint punciba, a lányok ott csinálják először stb... ezért tettem fel a kérdést, mert folyton ezt szajkózzák, hogy az egy toltott gyümölcs, miközben NEM IS :D
Tökéletesen egyetértek.
De még a nők is ezzel jönnek, hogy a pasijuknak ezért kell... ha tudnák, hogy a pasijuk már hány segglyukban járt, akkor egész másképp gondolkodnának erről :D
Pár éve még lehet, hogy tiltott gyümi volt, de most már lehet, hogy még mindig gyümi, de már nem tiltott. :D
Még a kislányok is 12 évesen már seggbe rakatják magukat!
Förmedvény...
És hogy a pasi gyűlölet hogy jött ide, azt nem értem. De az nyilván érti, aki ezt összerakta a fejében (az első válaszolóra gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!