Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen adatott meg nektek a kölcsönös szerelem először?
Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 00:30
12/26 anonim válasza:
17 évesen, már 4 éve tart
báár ha jobban meggondolom, oviban volt egy "szerelmem" kb 5 évesen, akivel teljesen kölcsönös volt a dolog, még össze is házasodtunk XD
13/26 anonim válasza:
20 évesen,ha minden igaz akkor ő is szeretett, ha nem, akkor jól álcázta. :/
14/26 anonim válasza:
32 éves vagyok de nem tudom mi az a szerelem. Én mindig szerelmes vagyok. Belém még senki nem volt szerelmes.
17/26 anonim válasza:
# 15 Nem vagy egyedül. Én most lettem 31, még sosem volt szerelmem. Ugyan már nagyon sok lánnyal elképzeltem a jövőmet, sosem próbálkozom senkinél. Túl érzékeny vagyok, és valószínű rosszul viselnék egy elutasítást. Gyerekkoromban is csak abban volt részem, és nem hiányzik megint.
Mostanra már teljesen idegennek tűnik a gondoloat is, hogy valaki rám várjon a munkahelyemnél, valakinek én fogjam a kezét az utcán, valakinek én hiányoznék...
18/26 anonim válasza:
28 évesen még csak randira sem jött el velem egy lány sem, mert alacsony vagyok és annyira ocsmány, hogy ég szóba sem állnak velem a lányok.
19/26 anonim válasza:
19.
Azóta már vége lett, voltam már mással is, inkább abban bízom hogy lesz még ilyen.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!