Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik teljesen kölcsönös szerelem?
Figyelt kérdés
amikor mind a 2 fél pontosan ugyanannyira szerelmes a másikba...én eddig még csak a viszonzatlannal találkoztam azért kérdem2015. jún. 27. 16:14
1/9 anonim válasza:
Van ilyen csak nem sokáig tart, a személyektől is függ
2/9 anonim válasza:
Az egyik fél mindig jobban akarja a másikat.
3/9 anonim válasza:
A viszonzatlan szerelem nem is igazán szerelem, inkább csak valamiféle vágy. Számomra a szerelem fogalmába az is beletartozik, hogy feltölt, felszabadít, pozitív élményeket élek át.
Az benne van a pakliban, hogy a felek nem egyforma intenzitással éreznek egymás iránt, de az adok-kapokból keletkeznek az érzések. Ha éppen jobban el vagyok foglalva magammal, és kevésbé tudok a másikra figyelni valami miatt, akkor neki kell egy picit jobban dolgozni a kapcsolaton, és viszont. Ebből tud megteremtődni az egyensúly. Amikor nem kapunk semmit, az csak egy hiány, amit kitöltünk a vágyainkkal.
5/9 anonim válasza:
elég ritka, dehát a remény hal meg utoljára
7/9 anonim válasza:
Fél éve húzzuk már... az "ugyanolyant" nem lehet mérni, de
nagyon-nagyon kölcsönös.
8/9 anonim válasza:
Nálunk 2 évig tartott, most már felborult a mérleg... De volt már előtte sok kapcsolatom mire ilyen lett. 38/F
9/9 anonim válasza:
Létezik,de igencsak ritka,pont ezért megbecsülendő dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!