Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket melyik BDSM szerep elégít ki? Dom/Domina vagy Sub? Esetleg mindkettő (Switch)?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjátok!
Kezdem én: Sub
22/f
2015. júl. 7. 16:47
11/30 anonim válasza:
Domina
Ennek ellenére ki szeretném próbálni majd egyszer a másik oldalt is, hogy tudjam, mégis mit okozok.
20N
12/30 anonim válasza:
27/F Dom
Régóta fantáziálok, h ellátom a baját egy dominának a sok csúnya dologért amit a fiúkákkal tett:/
13/30 anonim válasza:
Switch, de a sub oldal közelebb áll hozzám.
23f
14/30 anonim válasza:
12# Akkor szerintem keress fel egy pszichológust mert komoly hímsoviniszta, nőgyűlöletet érzek benned ifjú padawan, ami nem egészséges és mint tudjuk ez vezet a sötét oldalhoz!
15/30 anonim válasza:
Én meg egy kemény duzzadó farkat érzek a lábad között Úrnő xD
16/30 anonim válasza:
Szubmisszív szerep jön be de nagyon.
Valahogy imádom, ahogy egy kedves lánynak behódolhatok, és érezhetem magamon, hogy a talpnyalója vagyok...
Csak kevés a lány akit ilyenre rálehet venni, sajnos. :/
27F
17/30 anonim válasza:
Meg mondjuk az is, jó amikor bírkózás van. Hagyom hogy a lány legyőzzőn elkapja a tökeimet és megalázzon. Kipróbálnám milyen lenne egy erős lánnyal aki tényleg képes legyőzni. De azok a lányok akik ilyenek nem igazán vevők erre a dologra. Az előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!