Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Üveg golyó a péniszben?!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üveg golyó a péniszben?!?

Figyelt kérdés
Ti hallotattok már ilyenről esküszöm soha nem hallottam mèg rola most van egy pasi aki össze akar velem jönni de nem merek mert fèlelmetes a farka emiatt az üveg golyo miatt :/ annyit mondott a pasi h nem lesz semmi baj èlvezni fogom, de nem nagyon hiszek ebben

2015. júl. 7. 10:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy piercing van a farkán nem?
2015. júl. 7. 10:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Én hallottam már róla. Börtön piercingnek is mondják hogy amikor a rabok egymást dugják jobban élvezzék. Az a lényege hogy a péniszen a bőr alá golyókat ültetnek be. Ettől rücskös lesz a fallosz és elvileg jobban élvezi a partner.
2015. júl. 7. 10:46
 3/9 WalterWhite. ***** válasza:
Képen láttam már olyat, szerintem undorító.. Olyan, mintha csapágy golyók lennének benne, vagy pattanásos lenne.. :D Egyébként sokszor börtönben szokás ilyesmit csinálni, de van aki magándokinál csináltat ilyet.
2015. júl. 7. 10:46
 4/9 anonim ***** válasza:
én is hallottam ilyet, maguknak csinálják nem sterilen, szerintem is gusztustalan
2015. júl. 7. 11:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Képen láttam ilyet itt egy régebbi kérdéshez belinkelve, a látványtól is kirázott a hideg.

Nekem rendkívül taszító, mint bármi más intim piercing egy péniszen, de biztos van, akinek tetszik.

2015. júl. 7. 11:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Már így hangzattra is bizarr :s Valaki küldene képet róla?
2015. júl. 7. 11:37
 7/9 anonim ***** válasza:

# 6

Képet belinkelni nem akarok ide, de ha érdekel, a "penile beading" kifejezésre keresve meg tudnod nézni egy keresőben a képtalálatokat.

2015. júl. 7. 11:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen #7es! kaptam közben privátban linket, hát mit ne mondjak :s .....

2015. júl. 7. 12:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Őszintèn meg mondom h inkább èn is amellett döntök h ez a psi nekem nem kell mert most akárki mit mond ha ki nevettek ha nem akk is nekem ez fèlelmetes joo lehet van aki tudja èlvezni de èn nem merek bele menni egy ilyen partyba am köszönöm a sok választ..!! :) ;)
2015. júl. 7. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!