Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan elégítsem ki ha ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan elégítsem ki ha ennyire nehezen élvez el? 21

Figyelt kérdés

Párommal nem régóta vagyunk együtt, néhány napja történt meg az első együttlét. Előtte mondta, hogy nehezen élvez el, de azt nem gondoltam, hogy ennyire. Kb 1 óra orál szex semmi, simán bírná tovább. De a szex is ilyen nála, egy menet alsóhangon 1 óra, ami alatt igencsak elfárad a puncim, mivel méreteit tekintve nagyon jószívű volt vele az úr. Azt mondta ő mindig is ilyen volt, ha masztizik az is vagy 20 perc. Eddig csak egyszer sikerült egyedül kielégítenem, az együttlétén többnyire az ő segítségével végződnek, mert nekem egyedül nem megy ha már a puncim, a szám és a kezem is elfáradt.

Kérdeztem, hogy min változtassak, hogy jobb legyen, de azt mondta jól van ez így, mindig is így működött. De engem zavar, hogy a segítsége nélkül nem tudom kielégíteni.

Volt valaki hasonló helyzetben? Tudnátok tanácsot adni?

Egyébként ő körül van metélve, nem tudom ez számít -e.

Elore is köszönöm.

21N, ő 26F

2015. júl. 7. 07:44
 1/8 anonim ***** válasza:

igen a körűlmetélteknek ez a hátránya

lehet tudsz rajta javitani de lehet hogy nem

tartsatok szünetet legalább egy hetet vagy kettőt és ő se verjeki

akkor utána gyorsabb lesz az elélvezés

esetleg nézzetek filmet közbe

meg nyögjél nagyokat de ne vidd túlzásba

amugy akkor te többször is elélvezel közbe mig a pasid csak egyszer , sem

2015. júl. 7. 07:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd megszokja a puncid,ez egy nagyon jó dolog,gondolom az orgazmusaidnak se szeri se száma és amikor végre elélvez az maga a kéjmámor.
2015. júl. 7. 08:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy a maszturbációról szokjon le, és várjatok pár napot a szexszel.
2015. júl. 7. 09:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem függ össze. Mikor a szüzességét elvesztette, akkor is sokáig tartott neki és azóta is mindig. Előttem 8 hónapig nem volt nővel, nyilván maszturbált ez idő alatt, de nála az is sokáig tart...
2015. júl. 7. 09:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam megpróbálkozom intim masszázzsal, esetleg prosztata masszázzsal. Habár az utóbbiban biztos nem volt még része, szerintem élvezné (férfiakat illető eddigi tapasztalataim alapján) és talán az újdonság segítene kicsit.
2015. júl. 7. 09:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Milyen pozokban probaltatok mar??

Mi lenne ha mintha lovagolnad csak megis gugolj ra huzd magadhoz a labaidat, es ugy csinald. Teljesen beled tud hatolni es altalaban ez a poz pasiknal par perc :)

Vagy mikor popsid ala tennetek parnat nyakaba a labaidat es ugy teszi beled. Sztem ettol is vege lenne.

Ezert nem jo a korulmetelteknek!

2015. júl. 7. 10:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Mélytorkozni próbáltad? Nekem az a tapasztalatom, hogy attól sokkal hamarabb elélveznek a pasik, vagy ha erősen hangot adok a tetszésemnek azt se bírják sokáig :)
2015. júl. 7. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ebbe a kategóriába tartozom. Nehéz, sok idő. Pedig élvezem. 4h sima ügy, ha akarom:)

Sajnos siettető cuccról nem tudok. csak késleltetőt reklámoznak mindenfelé.

2015. júl. 8. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!