Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Valakinek a pasijának/volt pasijának volt intim piercingje? Kinek mi a véleménye róla?
Figyelt kérdés
tetszik nektek az ilyesmi? makkban, zacsiban? (természetesen ízléses keretek között)2015. júl. 6. 20:27
1/6 anonim válasza:
Nagyon tetszik, szeretném kipróbálni egy intim pc-s sráccal :)
2/6 anonim válasza:
Vizuálisan jó, szexuálisan rossz!
4/6 anonim válasza:
Helló lányok! Pasi vagyok és nekem van intim pc-m. Eddig nem sok panasz volt rá, mondhatni kb. 80% a tetszési arány.
5/6 anonim válasza:
egyszer ki akarom próbálni egy piercingessel!!!
6/6 anonim válasza:
Az én barátomnak van 4db piercingje van egy Apadravya piercingje (bizonyos pózokba bizonyos nőket zavarhat, de nekem például teljesen rendben van a dolog engem nem zavar. orális szexnél zavarhatja a fogakat vagy a nyelv piercinget, de ha egyszer megtalálod hogy kényelmes utána észre se lehet venni, amúgy szilikon száras fém bogyós) akkor van egy Dydoe piercingje azt észre se lehet venni (szilikon száras akril bogyós, kis bogyókkal) és van még kettő darab Hafada piercingje (fém karika, szex közbe észrevehetetlen, nyelv piercing beleakadhat ha nem figyelsz rá oda) remélem tudtam segíteni bármi kérdés van írhatsz privátban. És igen én teljesen oda vagyok attól hogy ilyen piercing kedvelő a barátom hiszen én is az vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!