Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt elmarad a "szexrandi"?
Figyelt kérdés
Azt mondtam a pasinak akivel megbeszéltük , hogy talizunk hozzáteszem már nagyon régóta tervezzük, hogy látom, hogy rányomult másra de ha őt akarja akkor talizzon vele nem fogok haragudni, de akkor mi már nem fogunk..Erre azt írta"hogy mi már biztosan nem fogunk".Mire kifejtettem, hogy csak nem szeretném ha másra gondolna, ne adj isten előttem randizna...Erre azt mondta én jogtalanul viselkedek.Tényleg én voltam a hibás??Nem értem, csakpróbáltam laza lenni és megkértem h ne össze-vissza...2015. júl. 6. 19:36
2/8 anonim válasza:
Igazabol ugy tunhettel neki h maris hisztizel ..
Ertem en h h akartad h lejojnon csak neki megsem igy jott le es inkabb eredztett mert nem kell neki a hiszti ..
3/8 anonim válasza:
Nem voltál hibás. Ha nem akar,az az ő baja,keress mást
4/8 anonim válasza:
Ennek annyi. Most. Talán pár hét,vagy hónap mulva meggondolja magát.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, már azt hittem tényleg rosszul gondolom.Nem értem ilyenkor miért nem hazudnak a pasik?? :) elhittem volna és mind a ketten jól jártunk volna :) de az ő baja...
2015. júl. 6. 19:47
6/8 anonim válasza:
Szerintem most nem igazán tudod mit érzel,ragaszkodnál az elveidhez,de ugyanakkor már nagyon beleélted magad a szexbe.
Ez teljesen természetes,hamarosan lesz más akivel összejön a szex.
7/8 A kérdező kommentje:
#6 os lehet, hogy igazad van..ezek szerint nincs szexkapcsolat elvekkel, akkor ez nem is nekem való...
2015. júl. 6. 20:08
8/8 anonim válasza:
Tény,hogy egy igaz embernek az elvek fontosabbak,de a punci attól még ugyanúgy bizsereg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!