Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 centivel tudok a Nőnek örömet okozni?
En sosem tudtam hogy a pasimnak eppen mekkora a farka merete. Sosem erdekelt. Persze mikor kezbe fogtam tudtam hasonlitani esetleg az exemehez. De soha nem erdekelt.
Ne aggodj tudsz vele oromet szerezni. Csak szeresd a lanyt es ha o is szeret teged nincs gond :) 23l
Mivel a legfontosabb nemiszervek a szádban, és a kezeden vannak, nem hinném, hogy hallgatnod kellene a 17%-os, és hasonló véleményű versenyzőkre! Nekem sincs sok %-om, mert olykor ha valaki nagyon idétlen, nem bírom megállni hogy el ne mondjam neki! De mivel valószínűleg nagyon fiatal vagy, a tiéd még "emberesedni" is fog! Ha nem ezen a sok (gyakoris) bődületes hülyeségen táplálod a szexuális ismereteidet, akkor rá fogsz jönni magadtól is mi a jó egy lánynak.
Olvass el 1-2 szexuális felvilágosító könyvet!
Ma már biztosan vannak sokkal jobbak is mint 1970-ben voltak!
Sok sikert, és boldogságot!
Japánban igen, Afrikában nem.
Keress "kicsi" nőket ott lent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!