Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha valaki szex közben a párja képébe fingik?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel megtörtént és miután szellentett a párja eléggé furcsán nézett rá de reggel mintha semmi nem történt volna2015. júl. 6. 15:25
1/9 anonim válasza:
hát a fing gáz halmaz állapotú :D
am megesik az ilyen, ha a párja normálisan tud reagálni és felfogni, hogy van ilyen akkor nem gond...
2/9 anonim válasza:
nem gáz, az én párom nem csak a szex közben fingik rám b:D
3/9 anonim válasza:
Hogyan tudott a képébe fingani? Csak nem a seggét nyalta a csaj?
4/9 anonim válasza:
szerintem gáz kissé. én soha nem finganák semmi féle körülmények között a barátnőm előtt.
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz,illetve az de nem úgy. Velem is előfordult már hogy nyalakodás közben kijött a puki a lányból. Szégyelte,és abba hagytuk pár percre,aztán mással folytattuk,és 10 perc,és fátyol rá. :)
6/9 anonim válasza:
Hát attól is függ, hogy mennyire büdös az a fing. Aki vegetáriánus, annak nincs olyan büdös a fingja.
7/9 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy hogyan, de ez akkor is nagyon kellemetlen. Nyitottnak mondanám magam, de ezt határozottan nem díjaznám. Persze ha egyszeri véletlen eset, akkor nem kéne sok idő, hogy túltegyem magam rajta.
8/9 anonim válasza:
Igen a husevők fingja büdös mert rothad a belükben a hus.
9/9 anonim válasza:
szerintem nem gaz:D mi fingunk egymas elott, fosunk, kakilunk. ez mind termeszetes:D aki meg itt fujjong hogy jaj en nem fingok a parom elott az mind alszent.. akkor kapjatok belcsavarodast mert nem pittyented el magad a parod elott aki szeret es elfogad.. :D :) tul lehet tenni ilyesmin magat az embernek.. en nagyon rohognek:D es nem haragudnek egyaltalan :) :D 20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!