Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen melegben kinek van kedve egyáltalán a szexre gondolni?
Figyelt kérdés
Hogy a francba élnek nemi életet a déli népek, engem kábé már attól is kiver a víz, ha felemelek egy tollat.2015. júl. 6. 09:12
1/23 anonim válasza:
sok mindenkinek van klímája :)
ők biztos gondolnak a sexre is
3/23 anonim válasza:
Én pl most is a szexre gondolok :D
4/23 A kérdező kommentje:
Jó, de a nagy melegben élők többségének nincs klímája. Sem az itthoni, sem a külföldi szegényeknek. Pl. teszem azt Nigériában nem hiszem, h van AC ott, ahol áram sincs a faluban.
2015. júl. 6. 09:18
5/23 anonim válasza:
egy gyors menet es aztan hideg zuhany :)
6/23 anonim válasza:
ha van klímád és 20 alatt vagy átmehetek?
7/23 anonim válasza:
amikor a fürdőbe meglátsz egy jó nőt ráadásul téged néz, meg bevág a bugyja a suniba és mikor már tiz perce nézitek egymást nedvesedést veszel észre rajta lent és magához nyúl mert fojik... be megy a medencébe de te is utána mert már ágaskodik a szerszám akkor mire gondoljak?
szerinted a nagy melegbe
meséljem mi volt a vége?
nincs klimám de a hideg pincegarázsba van egy ágyam ahol tudtam fogadni este
még mindig itt van csak egy emelettel feljebb.
8/23 anonim válasza:
#6 os van klimám merre lax? mikor jössz, de csak ha lány vagy.. irj privit
9/23 anonim válasza:
Most itthon vagyunk a párommal kettesben. Fel sem öltözünk. Egész nap szexelünk. Napi 3-4szer egymásnak esünk. De van klímánk is meg az udvaron egy kis medencénk. Éjszaka még ott is szexeltünk. Rajtam akkor folyik a víz amikor vagy 15 percig szeretkezem a párommal és elég vehemensen. De imádom látni amikor ő is beleizzad a szeretkezésbe. Utána megyünk fürödni!!
10/23 anonim válasza:
Nincsenek problémáim párom testnedveivel és neki sem az enyémekkel :)
Ha a spermám lenyeli akkor egy kis izzadság se legyen már akadály! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!