Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő, miért nem használ orális szexhez gumit?
Én akivel eddig találkoztam egy sem használt, csak a vaginális és anális szexhez?
Ennyire rossz a gumi?
Nem félnek a betegségektől?
Vagy miért?
én sem használok, pedig sokszor van ilyenekkel dolgom ;)
egyszerűen élvezem, hogy szophatok fäszt tisztán, így tökre jó érzés, amikor a kezedbe veszed a merev péniszt és csak arra gondolsz, hogy szétolvad a szádban amikor beveszed.... ;D
30N
hát én voltam jópár nővel egy volt csak aki megemlítette a gumit de mondtam neki, hogy "ha gumit akarsz akkor itt nem fogsz szopizni", és ő se erőltette többet.
De egyáltalán nem használ a "legtöbb nő" gumit szopáshoz. Mivel ez csak egyszer fordult elő szóban, és rengetegszer nem.
Szexhez gyogyszert szedek es nagyon egyejszakazni nem ejszakazom. Ismerem akivel legekszem.
Szopashoz? Gumivel ensem ereznek semmi es o sem. Akk minek szopok? Annyira finom ahozz nem kell gumi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!