Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb nő, miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő, miért nem használ orális szexhez gumit?

Figyelt kérdés

Én akivel eddig találkoztam egy sem használt, csak a vaginális és anális szexhez?

Ennyire rossz a gumi?

Nem félnek a betegségektől?

Vagy miért?

2015. júl. 6. 15:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
gumiba szopni???nooormális?engem 1x probáltak meg gumiba pipázni hát majdnem veszekedés lett belöle:)
2015. júl. 6. 15:26
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

én sem használok, pedig sokszor van ilyenekkel dolgom ;)

egyszerűen élvezem, hogy szophatok fäszt tisztán, így tökre jó érzés, amikor a kezedbe veszed a merev péniszt és csak arra gondolsz, hogy szétolvad a szádban amikor beveszed.... ;D

30N

2015. júl. 6. 15:27
 3/12 A kérdező kommentje:
igen, de a nők így sok betegséget össze tudnak szedni,,,hpv stb
2015. júl. 6. 15:28
 4/12 anonim ***** válasza:
38%

hát én voltam jópár nővel egy volt csak aki megemlítette a gumit de mondtam neki, hogy "ha gumit akarsz akkor itt nem fogsz szopizni", és ő se erőltette többet.

De egyáltalán nem használ a "legtöbb nő" gumit szopáshoz. Mivel ez csak egyszer fordult elő szóban, és rengetegszer nem.

2015. júl. 6. 15:46
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
ha van állandó partnered akkor nincs mitől félni. ha meg csak szopsz jobbra balra, akkor ribi vagy, ne panaszkodj, oldd meg. normális ember a gyümölcsöt sem zacskóstul eszi meg.
2015. júl. 6. 15:47
 6/12 anonim ***** válasza:
még a godolat is durva. egyszer a barátnőm bekapta gumiba. de amúgy azelőtt sosem. nem tudom hogy miért tette de mondtam hogy ezt hagyjuk mert így nem jó. Így levettem és folytatta.
2015. júl. 6. 15:54
 7/12 anonim ***** válasza:
de végül is ezért vannak az ízesített gumik
2015. júl. 6. 15:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Megfordítanám a kérdést, egyrészt szerintem se gyakori, másrészt pedig van olyan férfi aki ezt engedi? Ennél még a saját magam kielégítése is nagyobb örömet nyújt.
2015. júl. 6. 16:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az orált is fordítsuk meg, a pasi hogy nyal, gumit húz a nyelvére????
2015. júl. 6. 17:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Szexhez gyogyszert szedek es nagyon egyejszakazni nem ejszakazom. Ismerem akivel legekszem.

Szopashoz? Gumivel ensem ereznek semmi es o sem. Akk minek szopok? Annyira finom ahozz nem kell gumi!

2015. júl. 6. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!