Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szexi, amikor egy csaj szex közben eszik?
Figyelt kérdés
Pl tejszínhabos epret, vagy valami más kisebb nyalánkságot.
Nem tömi a majmot, csak falatozik.
2015. júl. 6. 08:47
1/9 anonim válasza:
Az max. szex előtt csábító, közben zavarna.
4/9 anonim válasza:
valahogy nem tudom elképzelni a szitut...de szerintem vagy szex vagy kaja, egyszerre a kettő nem illik össze...
5/9 anonim válasza:
Jah! Meg amikor legyeket fogdos közbe. Nah!
6/9 anonim válasza:
Ez a kettő csak akkor fér össze max így, ha egymásról eszitek és nem kézzel, akkor viszont eléggé jól. Ha már valaki közben rá tud hangolódni az evés élvezetére, az kizökkentheti a másik dolog lényegéből.
7/9 anonim válasza:
Olyan nőről már hallottam, aki szex közben újságot olvasott. Nálam már az kiverné a biztit.
8/9 anonim válasza:
Igen, de csak ha a frissen csapolt gec.imet majszolja.
9/9 anonim válasza:
"Olyan nőről már hallottam, aki szex közben újságot olvasott."
Az biztosan olcsón vállaló örömlány volt, aki már unta az egészet, de azért hagyta, hogy tegyék vele ami jólesik, ha már fizetnek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!